Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται ο αρχάριος αλλά και ο έμπειρος δημιουργός υπάρχουν στις τρεις βασικές μας ηλεκτρονικές πλατφόρμες και είναι διαθέσιμες είτε με ελάχιστο κόστος είτε εντελώς δωρεάν. Συγκεκριμένα:

  • Στο e-shop www.candlemaking.gr και στην κατηγορία Συνταγές, μπορείτε να αγοράσετε προς 4,40 Ευρώ όλες τις σημειώσεις και συνταγές από όλα τα σεμινάρια για αρχαρίους και προχωρημένους που έχουμε κατά καιρούς πραγματοποιήσει.
  • Στο blog www.candlemaking.gr/blog, θα βρείτε πληθώρα συνταγών, ιδεών, οδηγιών, φωτογραφιών και βίντεο για κάθε είδους κατασκευή και για κάθε επίπεδο, εντελώς δωρεάν.
  • Στο κανάλι μας στο Youtube (Orestis Craft Center), θα βρείτε πολλά αναλυτικά βίντεο με οδηγίες τόσο για βασικές κατασκευές όσο και για πιο προχωρημένες ιδέες στα σαπούνια, τα κεριά, τα καλλυντικά, την κατασκευή καλουπιών και την βαφή ρούχων.

Επιπλέον, προσφέρουμε τη δυνατότητα πραγματοποίησης online συνάντησης μέσω της πλατφόρμας Zoom κατά την οποία μπορείτε να λύσετε όλες τις απορίες σας σχετικές με τις κατασκευές σας συνομιλώντας με τον αντίστοιχο συνεργάτη μας.

Οι συναντήσεις αυτές που θα έχουν την μορφή Q&A και είναι θεωρητικές, θα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού, τις εργάσιμες ώρες και ημέρες, θα διαρκούν 45 λεπτά και θα κοστίζουν 10 Ευρώ.

Τρόποι πληρωμής:

  1. Μέσω του eshop κάνοντας κλικ εδώ
  2. Μέσω τραπεζικής κατάθεσης σε έναν από τους λογαριασμούς μας με την αιτιολογία “Το όνομα σας- Σεμινάριο Online”.

Πριν προχωρήσετε σε πληρωμή του σεμιναρίου σας, θα πρέπει να έχετε κατοχυρώσει την ημέρα και ώρα πραγματοποίησης της διαδικτυακής σας συνάντησης επικοινωνώντας μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και καθοδήγηση σχετικά με το πως θα ξεκινήσετε το εκπαιδευτικό σας ταξίδι στο Orestis Craft Center, σας παρακαλούμε να στέλνετε email στο seminars@candlemaking.gr ή να τηλεφωνείτε στο 2104819315.

Σας περιμένουμε!