Υγρό Γυαλί Εποξικό

    Υγρό Γυαλί

    Κωδικός: 5200410473998
    22,00 €

    Νέο υλικό χύτευσης & διακόσμησης!

    Επιλέξτε
    Ποσότητα
      Σε Απόθεμα

      Security policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

      Delivery policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

      Return policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

    Υγρό εποξικό γυαλί 2 υλικών

    Πρόκειται για μια διάφανη εποξική ρητίνη που δίνει μια όμορφη, σκληρή, καθαρή και γυαλιστερή επιφάνεια σε κάθε αντικείμενο

    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε:

    • Επιφάνειες τραπεζιών με εγκλωβισμένα αντικείμενα όπως καπάκια, κουμπιά, φελλοί, βότσαλα κ.λπ.
    • Επικάλυψη σουβέρ, φωτογραφιών, decoupage κ.λ.π

                     

    Για καλύτερα αποτελέσματα, συνίσταται η χρήση του υλικού σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 20-25°C και υγρασία κάτω από 70%.

    Μην χρησιμοποιείτε το υγρό γυαλί σε θερμοκρασίες κάτω των 15°C, γιατί το στέγνωμα θα καθυστερήσει πολύ.

    Πρέπει η επιφάνεια στην οποία εφαρμόζεται να είναι όσο το δυνατόν πιο στεγνή και σταθερή, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείτε φυσικά υλικά όπως ξύλο, φελλό ή σκυρόδεμα που περιέχουν αρκετή υγρασία. 

    Οποιαδήποτε υλικά πρόκειται να ενσωματωθούν μέσα στο υγρό γυαλί, όπως νομίσματα, φύλλα κλπ. πρέπει να είναι τελείως στεγνά. Πορώδη αντικείμενα πρέπει πρώτα να σφραγιστούν με λεπτή στρώση υγρού γυαλιού και μετά να στεγνώσουν πλήρως πριν προχωρήσετε.

    Το υγρό εποξικό γυαλί χρειάζεται αρκετές ημέρες για να φτάσει σε πλήρη σκληρότητα. Ανάλογα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, η επιφάνεια θα γίνει ξηρή σε 24 ώρες. Τις πρώτες 24 ώρες είναι απαραίτητο να κρατάτε την επιφάνεια μακριά από σκόνη και βρωμιά. Για μικρά έργα απλά καλύψτε την επιφάνεια με καθαρό δοχείο. Γενικά, σε 48 ώρες θα έχει στεγνώσει εντελώς.

    Αναλογία ανάμιξης 2:1

    Το εποξικό υγρό γυαλί   πρέπει να αναμιχθεί με τον εποξικό σκληρυντή σε αναλογία 2:1. Είναι απαραίτητη η τήρηση των αναλογιών ανάμιξης. Λάθος αναλογία έχει ως αποτέλεσμα μερική μόνο σκλήρυνση του υλικού. Ποτέ μην προσθέστε παραπάνω σκληρυντή ώστε να επιταχύνετε το χρόνο της ωρίμανσης. Τα εποξικά υλικά δεν λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. 

    Ζυγίστε σωστά αναλογία ρητίνης & σκληρυντή σε δοχείο με επίπεδο πάτο & αναμίξτε με ξυλάκι ανάδευσης. Αναδεύστε το μίγμα για 3 λέπτα, προσέχοντας να μη μείνει υλικό στα τοιχώματα & στον πάτο του δοχείο που να μην έχει ανακατευτεί.

    Από τη στιγμή που θα αναμίξετε τη ρητίνη και τον σκληρυντή έχετε στη διάθεσή σας 60 λεπτά για να εφαρμόσετε το προϊόν. Μετά το πέρας των 60 λεπτών, αρχίζει και αυξάνεται το ιξώδες του συστήματος, δηλαδή γίνεται πιο παχύρρευστο και δεν είναι εύκολο στη χρήση.

    Διαθέσιμο σε δύο συσκευασίες.

     

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    139 αντικείμενα