Η δύναμη του λαδιού Kalahari Melon Seed

 

Το σύγχρονο θαύμα της κοσμητολογίας είναι το λάδι Kalahari Melon Seed!

Προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη των καρπών του πεπονιού Καλαχάρι.

Η προέλευση του καρπού αυτού εντοπίζεται στις ερήμους Καλαχάρι και Σαχάρα όπου και αποτελούσε την βασικότερη πηγή νερού για αιώνες. Η συστηματική του καλλιέργεια ξεκίνησε πριν 3.000 χρόνια στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Δυτική Ασία ενώ η παραγωγή του λαδιού είναι γνωστή ήδη από τους αρχαίους Αιγυπτίους οι οποίοι το χρησιμοποιούσαν ως καλλυντικό.

Τα κύρια οφέλη του λαδιού αυτού είναι οι εξαιρετικές ενυδατικές και περιποιητικές του δέρματος ιδιότητές του. Το λάδι περιέχει έως 70% λιπαρά οξέα όπως λινολεϊκό οξύ και είναι ιδιαιτέρως πλούσιο σε Βιταμίνη Ε. Η φυσική του σύσταση βοηθά στην προώθηση της αναγέννησης των κυττάρων ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί φιλμ προστασίας και επιδιόρθωσης του δέρματος.

Ας το δούμε σε μια εύκολη συνταγή για serum ματιών και προσώπου για το ώριμο και ξηρό δέρμα.

Kalahari melon seed oil Serum

Υλικά

9 γρ πηκτικό λαδιών Siligel

40 γρ Kalahari melon seed oil

47 γρ Hemi-squalane

2 γρ Βιταμίνη F

1 γρ Βιταμίνη E

1 γρ Βιταμίνη Α

0.5 γρ άρωμα Cashmir 3in1

Διαδικασία

Σε αποστειρωμένο δοχείο ζυγίζουμε το πηκτικό με το λάδι Kalahari Melon Seed και ανακατεύουμε πολύ καλά εωσότου ομογενοποιηθεί το μίγμα και πήξει. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά διαδοχικά με πολύ καλό ανακάτεμα. Αποθηκεύουμε σε μπουκάλι με αντλία serum.

Το υλικό θα πάρει την τελική του μορφή ως ελαφρύ ζελέ μετά από μερικές ώρες.

Χρήση

Χρησιμοποιείστε το κάθε βράδυ (μόνο βράδυ) σε όλο το πρόσωπο για την σούπερ θρέψη του κουρασμένο, ώριμου ή/και ξηρού δέρματος. Ιδανικό για ηλικίες άνω των 40 ετών.

 

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *