Αναπλαστική κρέμα με φυτικά βλαστοκύτταρα

Το νέο μας προϊόν, τα δραστικά  Φυτικά Βλαστοκύτταρα είναι πραγματικά μια έξοχη προσθήκη σε κάθε καλλυντικό αντιγήρανσης και ανάπλασης.

Τί είναι: 

Πρόκειται για σύμπλεγμα βοτανικών εκχυλισμάτων που μιμείται την δράση των ενήλικων αιματοποιητικών ενήλικων βλαστοκυττάρων. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να επιδρούν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στα τμήματα του χόριου που έχουν υποστεί κάποια βλάβη.

Πρόκειται για ζύμωση των φυτών του φραγκοστάφυλου, της ματζουράνας, του ιπποφαούς και του πράσινου τσαγιού με μαγιά η οποία μεγιστοποιεί την βιο-διαθεσιμότητα των φυτικών τους ενώσεων όπως οι πολυφενόλες (π.χ. κατεχίνες) και τα φλαβονοειδή (π.χ. κερσετίνη).

Τα στοιχεία αυτά δρουν καταλυτικά στο δέρμα βοηθώντας στην ανάπλαση του και ενεργοποιώντας τους φυσικούς μηχανισμούς αντιγήρανσης.

Ας φτιάξουμε μια πανεύκολη κρέμα ανάπλασης για κάθε τύπο δέρματος, που στηρίζει την ενυδατική της δράση στην έτοιμη βάση κρέμας Orestis Craft Center, στο πλούσιο έλαιο Αμάραντου και το Dragon’s Blood που συσφίγγει και τονώνει το δέρμα.

Υλικά για 100 γρ

50 γρ Ζελέ αλόης

38 γρ Βάση κρέμας Orestis Craft Center

4,5 γρ Λάδι Andiroba

4 γρ Φυτικά βλαστοκύτταρα

3 γρ Dragon’s Blood

0,5 γρ Άρωμα Bamboo 3in1

Διαδικασία

Σε καθαρό και αποστειρωμένο δοχείο ζυγίζουμε το ζελέ αλόης με την βάση κρέμας και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ τα υπόλοιπα υλικά.

Εμφιαλώνουμε σε airless μπουκάλι και είναι έτοιμη.

Χρήση

Χρησιμοποιείστε καθημερινά πρωί και βράδυ.

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

2 Comments

  1. Καλησπέρα σας, στην συγκεκριμένη συνταγή αντί για άρωμα bamboo μπορώ να βάλω οποιοδήποτε άρωμα της αρεσκείας μου;; π.χ. Βανιλια, φρούτα του δάσους κτλπ; επίσης από όσο καταλαβαίνω εφόσον δεν έχετε προσθέσει κάποιο συντηρητικό, εγώ για την διαρκεία ζωής του καλλυντικου κοιτάω την ημερομηνία κρέμας βάσης; σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    1. Καλημέρα σας, ναι οποιοδήποτε άρωμα μπορείτε να βάλετε αρκεί να είναι κατάλληλο για καλλυντικό. Πολύ σωστά, η ημερομηνία λήξεως είναι αυτή της κρέμας βάσης, δεν προστίθεται έξτρα συντηρητικό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *