Συνέντευξη με έναν δημιουργό: Mary Nicolau Georgopoulos

 

Συνέχεια στις παρουσιάσεις των δημιουργών έχει η αγαπημένη μας Ροδίτισα Mary Nicolau Georgopoulos, μια πολυπράγμων δημιουργός που ασχολείται με πολλά!

Ας δούμε τι μας λεει!

OCC: Πως αγάπησες τα φυσικά χειροποίητα καλλυντικά και τι στάθηκε η αφορμή για να ξεκινήσεις τις δημιουργίες σου;

MNG: Η αγάπη μου για τα φυσικά χειροποίητα καλλυντικά ξεκινάει αρκετά χρόνια πίσω σαν πελάτης και υποστηρικτής φυσικών προϊόντων. Η αφορμή τώρα για την δημιουργία των δικών μου προϊόντων βασίζεται σε δύο λόγους. Ο πρώτος είναι γιατί πίστευα ότι μπορούσαν να γίνουν πιο όμορφα, συμβάλλοντας σε αυτό με την δημιουργική μου φαντασία. Ο δεύτερος ήταν ότι ήθελα σαν πελάτης τα προϊόντα που χρησιμοποιώ να είναι 100% φυσικά χωρίς να επιδέχονται την παραμικρή χημική επεξεργασία.

OCC: Ποιες είναι οι πηγές έμπνευσής σου για τις δημιουργίες σου; Υπάρχουν κάποιοι crafters που θαυμάζεις;

MNG: Το πάντρεμα χρωμάτων και αρωμάτων μέχρι αυτό να φθάσει στο οριστικό σχήμα ενός σαπουνιού κεντρίζει τις αισθήσεις και αυτό από μόνο του αποτελεί την δική μου πρόκληση και έμπνευση δημιουργίας.

OCC:Υπάρχουν κάποια υλικά εκτός των συνηθισμένων που χρησιμοποιείς ή θα ήθελες να χρησιμοποιήσεις στις δημιουργίες σου;

MNG:Ναι το γάλα κατσίκας (100% φυσικό) και γάλα καρύδας. Επίσης χρησιμοποιώ φρέσκα φρούτα και λαχανικά καθώς και βότανα.

OCC: Ποια είναι η αγαπημένη σου δημιουργία από όλες όσες φτιάχνεις;

MNG: Όσο κι αν ακούγεται «παράξενο» η πιο αγαπημένη μου δημιουργία είναι πάντα η επόμενη. Αυτή που έχω στο μυαλό μου και σχεδιάζω να την υλοποιήσω. Παρόλα αυτά από τα πιο αγαπημένα μου είναι τα σαπούνια με κύριο συστατικό το λάδι ελιάς. Πιστεύω ότι τα σαπούνια ελαιόλαδου έχουν βαθιά τις ρίζες τους στην αρχαία Ελλάδα. Ο συνδυασμός της απλότητας και της ποιότητας τα καθιστούν διαχρονικά.

OCC: Ποιο είναι το αγαπημένο σου προϊόν από το Orestis Craft Center;

MNG: Δεν θα ήθελα να ξεχωρίσω κάποιο,θα έλεγα καλύτερα ότι μου αρέσει η ποιότητα όλων των προϊόντων του Orestis Craft Center.

Τις δημιουργίες της Μαίρης μπορείτε να τις απολαύσετε και στην προσωπική της σελίδα στο Facebook κάνοντας κλικ εδώ.

Καλή επιτυχία Μαίρη!

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *