Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Κηροπλαστικής 2013!

Το Orestis Craft Center συνεχίζει την παράδοση των δημιουργικών διαγωνισμών και αυτά τα Χριστούγεννα!

Φέτος την σκυτάλη παίρνει η Κηροπλαστική και ο Διαγωνισμός αφορά την κατασκευή Διακοσμητικού Κεριού!

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

1) Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να κατασκευάσουν διακοσμητικό κερί οποιουδήποτε τύπου (κουφωτό, αρωματικό κλπ) με θέμα τον Χειμώνα και τις Γιορτές. Το νικητήριο κερί θα κριθεί με βάση την τεχνική και το αισθητικό αποτέλεσμα.

2) Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα (1) μόνο κερί.

3) Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε υλικό για το κερί του (κερί σόγιας, παραφίνη, μελισσοκέρι, αρώματα, χρώματα, διακοσμητικά, βερνίκια) χωρίς περιορισμό.

4) Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν ή να αποστείλουν το κερί τους στο κατάστημά μας Πειραιώς 37, 18346 Μοσχάτο με την ένδειξη ” ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΗΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 2013″ έως τις 10 Δεκεμβρίου 2013. Συμμετοχές που θα αποσταλούν μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές.

5) Ο νικητής θα αναδειχθεί κατόπιν κλήρωσης ανάμεσα στις καλύτερες συμμετοχές και θα ανακοινωθεί λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Την κλήρωση θα διεξάγει η ομάδα Κηροπλαστικής του OCC.

6) Ο πρώτος νικητής κερδίζει υλικά κηροπλαστικής της επιλογής του αξίας 40 €! Η δεύτερη και η τρίτη καλύτερη συμμετοχή θα κερδίσουν από ένα αναμνηστικό δώρο κηροπλαστικής. Όλα τα νικητήρια κεριά θα παρουσιαστούν στην ιστοσελίδα του OCC καθώς και στις σελίδες στο Facebook, το Twitter και το Pinterest.

Καλή επιτυχία!!

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *