Αφιέρωμα στην καταπολέμιση της τριχόπτωσης

Με αφορμή το χθεσινό μας event στο οποίο παρουσιάσαμε το νέο μας δραστικό υλικό Anti Hair Loss Complex, δείτε παρακάτω τις συνταγές για μια πλήρη σειρά θεραπείας κατά της τριχόπτωσης με φυσικά υλικά.

 

Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης

50 γρ βάση για σαμπουάν και αφρόλουτρο

45 γρ νερό

3 γρ Anti-hair loss complex

1 γρ Συντηρητικό microcare db

1 γρ Perfect hair άρωμα

Διαδικασία

Σε καθαρό και αποστειρωμένο δοχείο, ζυγίζουμε τη βάση για σαμπουάν με το νερό. Ομογενοποιούμε το μίγμα και στην συνέχεια προσθέτουμε διαδοχικά τα υπόλοιπα υλικά. Εμφιαλώνουμε σε μπουκάλι 100 ml με flip top.

 

Λοσιόν κατά της τριχόπτωσης

Α φάση

2 γρ κρύσταλλοι μενθόληςà Διάλυση στη Β φάση εν θερμώ

0,50 γρ xanthan gum

91 γρ ανθόνερο μέντας

Β φάση

3 γρ Anti- hair loss complex

2 γρ Εκχύλισμα Ιπποφαούς

1 γρ συντηρητικό 12

Διαδικασία

Σε καθαρό, αποστειρωμένο και πυρίμαχο δοχείο ζυγίζουμε και θερμαίνουμε σε μπαιν μαρί το ανθόνερο με τους κρυστάλλους εωσότου αυτοί διαλυθούν.

Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε την xanthan gum. Με μίξερ ομογενοποιούμε το μίγμα μέχρι να δημιουργηθεί ελαφρύ τζελ. Προσθέτουμε τα υλικά της Β φάσης και εμφιαλώνουμε σε μπουκάλι 100 ml με σπρέι.

 

Δυναμωτικό λάδι μαλλιών

Επίπεδο: Αρχαρίων

50 γρ Λάδι Argan

21γρΛάδι Jojoba

15γρ Hemi Squalane

5 γρ Λάδι Chia seed

5 γρ Δαφνέλαιο

2 γρ Βιταμίνη F

1 γρ Βιταμίνη Ε

10 στ. δάφνη

5 στ. δενδρολίβανο

10 στ. μέντα

Διαδικασία

Σε καθαρό, αποστειρωμένο και πυρίμαχο δοχείο ζυγίζουμε και θερμαίνουμε ελαφρά το argan, τη jojoba, το hemi squalane, και το λάδι chia. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το δαφνέλαιο ανακατεύοντας εωσότου διαλυθεί. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αποθηκεύουμε σε μπουκάλι των 100 ml με πώμα flip top.

Πώς χρησιμοποιούνται τα προϊόντα

Οι κλινικές μελέτες έχουν δείξει ότι για να δούμε αποτελέσματα στην καθυστέρηση και μελλοντικά την παύση της τριχόπτωσης, απαιτούνται 4 μήνες συνεχούς χρήσης του προϊόντος που περιλαμβάνει το Anti Hair Loss Complex.

Έτσι λοιπόν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε καθημερινά την λοσιόν με καλό μασάζ στο κρανίο και να την αφήνουμε να μείνει πάνω στο δέρμα όλο το βράδυ ή για αρκετές ώρες. Ακολουθεί καθημερινό λούσιμο με το σαμπουάν και 2 φορές την εβδομάδα εναλλάξ με την λοσιόν μπορούμε να εφαρμόζουμε το δυναμωτικό λάδι ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού έως τις άκρες των μαλλιών.

 

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *