Pre-tanning Head to Toe Milk, ένα προστατευτικό γαλάκτωμα για τα μαλλιά και το σώμα.

Pre-tanning Head to Toe Milk, ένα προστατευτικό γαλάκτωμα για τα μαλλιά και το σώμα.

Με αφορμή το νέο μας προϊόν, το οργανικό βούτυρο Ροδιού, σας παρουσιάζουμε μια πρωτότυπη συνταγή για την προετοιμασία των μαλλιών και της επιδερμίδας πριν την έκθεση στον ήλιο.

Λίγα λόγια για το βούτυρο αυτό: Πολύ ενυδατικό οργανικής προέλευσης βούτυρο με τα αντιοξειδωτικά οφέλη του ροδιού. Χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα περιποίησης σώματος, προσώπου και μαλλιών και κυρίως στα αντηλιακά καθώς έχει μικρό δείκτη αντηλιακής προστασίας. Πρoστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, συμβάλλει στην θεραπεία της ψωρίασης, στην αντηλιακή προστασία αλλά και στην ενυδάτωση τρίχας.

Υλικά

Υδατική φάση

1.5 γρ Tosolin

2.2 γρ Υγρή Φυτική Γλυκερίνη

80 γρ Ανθόνερο Αλόης

Λιπαρή φάση

3 γρ Οργανικό Βούτυρο Ροδιού

4 γρ Λάδι Καμέλιας

1.80 γρ Γαλακτωματοποιητής BTMS

Τρίτη φάση (κάτω των 40 βαθμών Κελσίου)

1 γρ Συντηρητικό 12

1 γρ Βιταμίνη Ε

1 γρ Πανθενόλη (προβιταμίνη Β5)

2 γρ Εκχύλισμα Ροδιού

2 γρ Φυτική Σιλικόνη

0.5 γρ Άρωμα Καλλυντικού Ρόδι

Διαδικασία

Ζυγίζουμε σε χωριστά δοχεία τα υλικά της υδατικής και της λιπαρής φάσης. Ζεσταίνουμε σε μπαιν μαρί εωσότου η θερμοκρασία των δύο φάσεων φτάσει στους 70 βαθμούς κελσίου. Αποσύρουμε απο τη φωτιά και ομογενοποιούμε το μίγμα ρίχνοντας το λάδι στο νερό (oil in water) και αναδεύοντας με μίξερ εωσότου δημιουργηθεί το γαλάκτωμα. Αφήνουμε να κρυώσει στους 35 βαθμούς κελσίου και στην συνέχεια προσθέτουμε τα υλικά της Γ’ φάσης με διαδοχικό ανακάτεμα. Ολοκληρώνουμε με τα υλικά της Δ’ Φάσης και αποθηκεύουμε σε μπουκάλι των 100 ml με αντλία σέρουμ.

Χρήση

Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε καθημερινά σε μαλλιά και σώμα πριν την έκθεση στον ήλιο, προετοιμάζοντας το δέρμα και την τρίχα να δεχθεί την ηλιακή ακτινοβολία χωρίς να καταστρέφεται. Ακολουθούμε πάντα την εφαρμογή αντηλιακού προϊόντος.

* Εάν χρειαστεί, ανακινείτε το προϊόν πριν την χρήση

 

 

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *