| |

Ένα φυτίλι για κάθε κερί! Ανανεωμένος πίνακας

Σημείωση για τα σκληρά φυτικά κεριά (σόγια/ελαιοκράμβη/ελαιολάδου)

Χρησιμοποιούμε ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που προτείνεται για την παραφίνη.

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

93 Comments

  1. Γεια σας…θα ήθελα φυτίλι για γυάλινο βάζο – ποτήρι για κερί σόγιας αρωματικό και με χρώμα με διάμετρο βάσης 8 με 9 εκατοστά.
    Στο ακερωτο με το μετρό τι νούμερο πρέπει να πάρω?
    Η στο κερωμενο eco?

  2. Γεια σας,
    με το μέτρο μπορείτε να πάρετε το EC0 8.
    Στα κερωμένα μπορείτε να βάλετε 2 EC0 6 για να σας κάψει σωστά, με κάποια απόσταση το ένα από το άλλο.

  3. Καλησπέρα σας.για κερί σόγιας με διάμετρο 7εκ . Και για διάμετρο 8 εκ.σε φυτίλι κερωμενο πιο διαλέγω; Δεν τον καταλαβαίνω τον πίνακα σας , συγνώμη

      1. Καλησπερα σας για κερια σε καλούπι πως μπορώ να υπολογίσω το τι φυτίλι χρειάζεται το καθένα.; Καθώς και τ καλούπι σ αλλά σημεία έχει άλλη διάμετρο και σ αλλά διαφορετική

        1. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά, εμείς σε όλα μας τα καλούπια προτείνουμε το ανάλογο φυτίλι. Δείτε στην περιγραφή του κάθε καλουπιού ακριβώς από κάτω από την εικόνα. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιος γενικός κανόνας για την επιλογή του κατάλληλου φυτιλιού στα χυτά κεριά, γιατί κάθε καλούπι είναι όντως διαφορετικό και παίζει μεγάλο ρόλο και το είδος του κεριού που θα προτιμήσετε. Όσο πιο μικρή η διάμετρος του καλουπιού τόσο μικρότερο και το φυτίλι, αλλά χρειάζεται κάποιος πειραματισμός για να βρείτε αυτό που θα κάνει την σωστότερη καύση.

  4. Καλησπέρα, είμαι καινούργια στον κλάδο και θα ήθελα να σας ρωτήσω τι νούμερο φυτιλιού να χρησιμοποιήσω για κερί σόγιας. Θα χρησιμοποιώ κάποιο αρωματικό έλαιο και σε ορισμένες περιπτώσεις και χρώμα. Και μερικά θα είναι είτε σε ποτήρια γυάλινα με διάμετρο 8cm (26cl έγραφε) είτε σε καλούπια σιλικόνης. Θα χαρώ πολύ να λάβω απάντηση σας.

    1. Γεια σας, όλα εξαρτώνται από την διάμετρο του δοχείου σας. Για τα 8 εκ θα χρησιμοποιήσετε το φυτίλι ECO 6.
      Για τα κεριά σε καλούπια σιλικόνης, θα πρέπει να μετρήσετε τη διάμετρο και να επιλέξετε το κατάλληλο φυτίλι με την βοήθεια του πίνακα.

  5. Καλησπερα, έχω βαμβακερό φυτίλι Eco Stabilo no 12, αλλά δεν μπαίνει στη βάση που έχω . Τι βάση πρεπει να πάρω; Υπάρχουν νούμερα στις βάσεις φυτιλιών;

    1. Γεια σας, ναι υπάρχουν και μεγαλύτερες βάσεις. Εμείς ωστόσο δεν διαθέτουμε.

  6. καλησπέρα σας.
    Με σκληρό κερί σόγιας δεν μπορούμε να φτιάξουμε χυτό κερί σε καλούπι σιλικόνης; Και πως θα επιλέξω το κατάλληλο φυτίλι ; μερικά καλούπια είναι πιο μικρά επάνω και μεγαλύτερα κάτω και το αντίστροφο.

    1. Γεια σας και καλή χρονιά. Με σκληρό κερί σόγιας φυσικά και μπορείτε να κάνετε χυτό κερί. Το φυτίλι το επιλέγετε ανάλογα με τη διάμετρο του καλουπιού σας, το είδος του κεριού και το εάν θα προσθέσετε χρώμα και άρωμα.

  7. όταν βαζουμε αρωμα η χρώμα στο κερι πρέπει να βάλουμε μεγαλύτερο φιτίλι από το προτινομενω.???

    1. Γεια σας, ναι ειδικά στα φυσικά κεριά προτείνουμε ένα νούμερο μεγαλύτερο όταν προστίθεται χρώμα και άρωμα.

  8. Καλησπέρα σας, έχω προμηθευτεί σκληρό κρρι σπγιας το οποίο θα το χρησιμοποιήσω σε καλουπια σιλικονης τύπου σώμα,bubbles,κίονες κτλ ..μπορείτε να με βοηθήσετε για το πως θα ξεμπερδέψω τα νούμερα στα φυτιλια; δεν ξέρω αν πρέπει να επιλέξω κερωμενο ή ακερωτο ..κ επίσης τα νούμερα σε 3×4 ποιο είναι το αντίστοιχο Eco???είδα το πίνακα σας αλλά σε χυτο κερι δεν έχει καν τα νούμερα Eco. Να προτιμήσω με το μέτρο κερωμενο;;; σας ευχαριστώ πολύ.

    1. Γεια σας, για τα καλούπια αυτά θα πάρετε το φυτίλι που προτείνουμε. Δείτε στην περιγραφή του κάθε καλουπιού, αναγράφεται το κατάλληλο φυτίλι.

  9. Καλησπέρα θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή του φιτιλιου για κερί σε καλούπι με πλάτος και μήκος 8,5cm. Το κερί είναι από ελαιοκράμβη τι νούμερο φυτίλι πρέπει να επιλέξω και να είναι κερωμενο? Ευχαριστώ πολύ!

    1. Γεια σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλεκτό φυτίλι 3χ14 και να το κερώσετε προηγουμένως.

      1. Θέλω να προσθέσω επίσης χρώμα και άρωμα θα επιλέξω μεγαλύτερο μέγεθος και αν ναι ποιο? Θα ήθελα να είναι κερωμενο ετοιμο

  10. Δεν θα αλλάξει κάτι σε αυτή την περίπτωση, το ίδιο φυτίλι θα βάλετε. Κερωμένο έτοιμο για χυτό κερί δεν διαθέτουμε. Είναι εύκολο να το κάνετε μόνη σας ωστόσο.

  11. Υπάρχει αντίστοιχο νούμερο σε eco για αυτήν τη διάμετρο φυστιλιου που μου είπατε?

    1. Το μεγαλύτερο ECO που διαθέτουμε είναι το νούμερο 8 αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα σας κάψει σωστά το κερί.

  12. Γεια σας! Θέλω να φτιάξω ρεσώ από μελισσοκέρι με διάμετρο 4cm και ύψος 2,5cm. Τι φυτίλι μου προτείνετε;
    Ευχαριστώ πολύ!

  13. Καλησπέρα. Για διάμετρο 8.5 εκ θέλω να βάλω ξυλινο φυτιλι. Σε προηγούμενη προσπάθεια στην ίδια διάμετρο μου έκανε τούνελ. Τι κάνω λάθος?
    Κερι σογιας με άρωμα 10%

    1. Γεια σας, εάν χρησιμοποιήσατε το δικό μας ξύλινο φυτίλι σίγουρα δεν κάνει για τόσο μεγάλη διάμετρο. Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε 2 φυτίλια τουλάχιστον.

  14. Καλησπέρα! Για κερί σόγιας με άρωμα 10% σε γυάλινο δοχείο 8,5 εκατοστά διάμετρο, τι φυτίλι προτείνετε; Χρησιμοποίησα το eco 8 αλλα κάνει τούνελ.

    1. Γεια σας, κανονικά αυτό είναι το σωστό φυτίλι. Δοκιμάστε να βάλετε 2 φυτίλια ECO 4.

  15. Καλημέρα! Για κερί σόγιας με ξύλινο φυτίλι, χρειάζομαι 2 ενωμένα σε κάθε βαζάκι? Με το ένα δημιουργείτε κάποιο πρόβλημα;

    1. Το προτείνουμε ναι για καλύτερη καύση εφόσον χρησιμοποιείτε δοχείο σε μέγεθος ποτηριού ουίσκυ ή μεγαλύτερο. Εάν το δοχείο σας είναι μικρότερο από αυτό θα καίγεται καλά και με το ένα φυτίλι.

  16. Καλησπερα σας.Θελω να φτιαξω ενα κερι σογιας μαλακης σε βαζο 8 εκ. Το αρωμα που χρησιμοποιω ειναι 10%.Σε stabilo φυτιλι να χρησιμοποιησω 16αρι?

  17. Καλησπέρα σας, πώς μπορώ να κολλήσω το φυτίλι στην βάση του ποτηριού;(εκτός από αυτοκόλλητα). Υπάρχει κάποια κόλλα ή σιλικόνη ειδική; Χρησιμοποιώ μαλακή σόγια.
    Ευχαριστώ πολύ

  18. Καλησπέρα. Χρησιμοποίησα βαζάκι με διαμετρο 6εκ πάνω άνοιγμα και 7εκ περίπου το βασικό μέρος, χρησιμοποιήσα το Eco 4. Υπάρχει περίπτωση να σπάσει το βαζάκι; Για ποιο λόγο μπορεί να σπάσει;
    Ευχαριστω

    1. Καλημέρα σας, ίσως είναι λίγο μεγάλο για την διάμετρο αυτή. Δοκιμάστε το μικρότερο μέγεθος.
      Ναι από τη δυνατή φλόγα μπορεί να σπάσει το γυαλί.

      1. Βασικά ήταν προς στο τέλος το κερί… Υπάρχει περίπτωση να φταίει και η σιλικόνη που έβαλα κάτω στο φυτίλι για να κολλήσει; Επίσης, υπάρχει κάποιος τρόπος τοποθέτησης του φυτιλιου, ώστε οταν τελειώνει να σβήνει το κερί μόνο του 1-2 πόντους πριν φτάσει στον πάτο; Για ασφάλεια.. Έχω δει πολλά κερια του εμπορίου που γίνεται αυτό.

  19. Γεια σας,
    Θέλω να φτιάξω κερί από μελισσοκέρι διαμέτρου 5-6εκ. σε ποτηράκι. Ποιο είναι το φυτίλι που χρειάζομαι? Επίσης για ρεσώ από μελισσοκέρι ποιο φυτίλι? Ευχαριστώ

    1. Γεια σας,
      για το ποτήρι θα χρειαστείτε φυτίλι 3 χ 20. Για τα ρεσώ, 3χ14 για το μικρό ρεσώ και 3χ20 για το μεγάλο.

  20. Γεια σας,
    έχω θέμα με το ξύλινο φυτίλι, σπάει το κερί γύρω από το φυτίλι όταν στεγνώνει το κερί (σόγιας και καρύδας) σε γυάλινο δοχείο.
    Τι μπορώ να κάνω?

    1. Καλημέρα σας, καλό θα ήταν να στείλετε μια φωτογραφία του κεριού σας και περισσότερες πληροφορίες για την κατασκευή του στο supportcandle@candlemaking.gr για να σας απαντήσει ο υπεύθυνος.

  21. καλησπέρα σας χρησιμοποιώ κερί σόγιας μακαλο σε ποτήρι ουισκιου κανονικό μέγεθος με άρωμα και ξύλινο φυτίλι μεγάλο εκεί που καιει κανονικά μετά από καμιά ώρα σβήνει κάνω κάτι λάθος ;

    1. Γεια σας, ελέξγτε αν το μέγεθος του φυτιλιού είναι το σωστό για την κατασκευή σας. Γενικώς όμως να γνωρίζετε ότι τα ξύλινα φυτίλια δεν είναι πάντα η καλύτερη επιλογή για σωστή καύση.

  22. Καλησπέρα σας έχω ποτήρι με διαστάσεις 80cm-90cm έχω βάλει ξύλινο φυτίλι αλλά μου σβήνει
    Τι πιστεύεται ότι φταίει;

    1. Γεια σας, ενδεχομένως να πρέπει να βάλετε δύο φυτίλια το ένα πίσω από το άλλο για καλύτερη καύση.

  23. Γεια σας!!! Για καλούπια με σκληρή γιαγιά τι μέγεθος προτείνεται από φυτίλι eco stabilo;

    1. Καλημέρα σας, το φυτίλι καθορίζεται και από το μέγεθος του καλουπιού. Αν δείτε στην περιγραφή του κάθε καλουπιού στο site μας http://www.candlemaking.gr αναγράφουμε το προτεινόμενο φυτίλι.

  24. Καλημέρα σας, έχω χρησιμοποιήσει φυτιλι eco 6 για γυάλινο δοχείο με διάμετρο 72 mm για κερί με μαλακό κερί σόγιας. Όμως η φλόγα τρεμοπαίζει αρκετά. Έχω προσθέσει και άρωμα στην προβλεπόμενη αναλογία. Έχω τσεκάρει για ρεύματα αέρα

    1. Γεια σας, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα νούμερο μικρότερο στο φυτίλι.

  25. Καλησπέρα σας. Για σκληρή σόγια σε καλούπια σιλικόνης με διάμετρο 5εκ ποιο φυτίλι είναι το κατάλληλο ; 3χ4 ή 3χ6;
    και ποιο αν προσθέσω χρώμα και άρωμα;

  26. Καλησπέρα σας. Επειδη λίγο μπερδεύομαι με τον πίνακα αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Για καλούπια σιλικόνης είτε μικρά είτε μεγάλα, τι είδος φιτιλιου χρησιμοποιούμε και τι μέγεθος; λογικά εκείνα που είναι με το μέτρο αλλά ποιο απ όλα; βλέπω κερωμένα, βλέπω βαμβακερά. Το χρώμα και το άρωμα πώς επηρεάζουν το μέγεθος φιτιλιου;

    1. Γεια σας, το φυτίλι το επιλέγετε με βάση τη διάμετρο του καλουπιού σας. Για χυτά κεριά σε καλούπι σιλικόνης θα επιλέξετε τα βαμβακερά φυτίλια με το μέτρο ή ακόμα και τα φυτίλια ECO με το μέτρο, είναι θέμα επιλογής και πειραματισμού.
      Το χρώμα και το άρωμα εφόσον μπουν σε σωστές ποσότητα δεν επηρεάζουν το μέγεθος κατά κανόνα.

  27. Θα χρησιμοποιήσω κερί σόγιας αποκλειστικά. Ξέχασα να το αναφέρω.

    1. Γειά σας! Σας ειναι εύκολο να μου εξηγήσετε σας πάρακαλω, πως θα υπολογίσω τι φυτιλι πρέπει να χρησιμοποιήσω όταν το καλούπι έχει ακανόνιστο σχήμα και δεν έχει την ίδια διάμετρο σε όλο του το μήκο. πχ αν το καλούπι μου είναι ένα γυναικείο σώμα.
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων

      1. Καλημέρα σας, για όλα αυτά τα καλούπια (τα σώματα) που αγοράζετε από εμάς, καθώς και για τα υπόλοιπα υπάρχει προτεινόμενο μέγεθος φυτιλίου, θα το δείτε ακριβώς κάτω από την φωτογραφία στην περιγραφή του είδους.

  28. Καλημέρα σας,
    Για κερι σόγιας μαλακό, με αναλογία αρώματος στο 8% και διάμετρο ποτηριού 8 εκ. (200ml) τι είδος και μέγεθος φυτιλιού προτείνετε;

  29. Καλησπέρα τα φυτιλια που έρχονται σε ένα μέτρο πρέπει να το κόψουμε εμείς ; Και αν πως θα ξέρουμε ποσό πρέπει

    1. Γεια σας, ναι το κόβετε εσείς αναλόγως με το μήκος του καλουπιού σας ή του δοχείου σας.

  30. Καλησπέρα σας θέλω να φτιάξω πρώτη φορά κεράκι προμηθεύτηκα καλουπι από εσάς και λέει φυτίλι 3×4 μετράω την διάμετρο και κόβω το φυτίλι πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερο ποια είναι η διαδικασία ;

  31. Καλησπέρα σας θέλω να φτιάξω πρώτη φορά κεράκι προμηθεύτηκα καλουπι από εσάς και λέει φυτίλι 3×4 μετράω την διάμετρο και κόβω το φυτίλι πρέπει να είναι λίγο μεγαλύτερο ποια είναι η διαδικασία ;

    1. Γεια σας, θα αγοράσετε από εμάς το φυτίλι με νούμερο 3×4 και ναι θα κόψετε λιγάκι παραπάνω από το μήκος του καλουπιού.

  32. Καλησπέρα σας ποια η διαφορά ανάμεσα στα κερωμένα φυτιλια και στα ακερωτα;

    1. Γεια σας, τα κερωμένα φυτίλια στέκονται καλά μέσα στο δοχείο χωρίς να γέρνουν. Τα ακέρωτα προτείνονται για τα χυτά κεριά.

  33. Καλημέρα σας ποια η διαφορά ανάμεσα στα κερωμένα φυτιλια και στα ακερωτα ενδιαφέρομαι για κερί σε δοχείο

    1. Γεια σας, τα κερωμένα φυτίλια στέκονται καλά μέσα στο δοχείο χωρίς να γέρνουν. Τα ακέρωτα προτείνονται για τα χυτά κεριά.

  34. καλησπέρα…για να επιλέξω σωστό φυτιλι μετράω τη διάμετρο της βάσης του ποτηριού?

    1. Καλησπέρα σας και καλή χρονιά, μετράτε τη διάμετρο του χείλους του ποτηριού όχι της βάσης.

  35. Γεια σας
    Κάνω κερια από σόγια μαλακή με άρωμα. Το βαζάκι μου ειναι διάμετρο 9εκ ( 8.5εκ.εσωτερικη διάμετρος) , το φυτίλι που θα βαλω πρέπει να είναι ένα μέγεθος μεγαλύτερο δηλαδή 10εκ;
    Ή καλύτερα να βαλω δυο φυτιλια eco 6;

    Επειδή έχω κάνει ένα (όπως το πιο πανω) και έβαλα φυτίλι 10cm και έμεινε στα τοιχώματα .

    1. Γεια σας, εφόσον δεν σας έκαψε σωστά με το ένα καλούπι, δοκιμάστε να βάλετε δύο φυτίλια από το μικρότερο νούμερο.

  36. Καλησπέρα, έχω δοκιμάσει να κάνω κερί με μαλακό κερί σόγιας, 7% αρωμα και χρώμα σε βαζακι μεταλλικο 8εκ διαμετρο. Τα 2 ξύλινα φυτίλια δούλεψαν καλά αλλά θέλω να κάνω το ιδιο βαζάκι με βαμβακερό φυτίλι. Τα μεγάλα νούμερα(16,18) εκαναν τουνελ θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω 2 φυτίλια ECO 4 ή ECO 6? και αν ναι σε τι απόσταση? ευχαριστώ

    1. Να το δοκιμάσετε φυσικά, θα βάλετε 2 φυτίλια ένα νούμερο μικρότερο από αυτό που θα χρησιμοποιούσατε με μονό φυτίλι.
      Η απόσταση να είναι 1-2 εκ.

      1. Καλησπέρα σας θέλω να φτιάξω κερακι σε βαζάκι με ξυλινο φυτίλι πρέπει να βάλω διπλό ξυλινο φυτιλι και αν ναι πως ενώνεται

      2. Καλησπέρα σας ποσό εκατοστότα από το φυτίλι πρέπει να αφήνουμε στο κεράκι πριν το κόψουμε

  37. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΓΙΑ ΒΑΖΑΚΙ ΜΕ 7 ΕΚ ΔΙΑΝΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΚΕΡΙ ΣΟΓΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ STABILLO 10 H STABILLO 12 ΦΥΤΙΛΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    1. Γεια σας, θα πάρετε έναν χάρακα και θα μετρήσετε την απόσταση στο άνοιγμα του δοχείου ή του καλουπιού.

  38. Γεια σας
    Θέλω να ρώτησω τι φυτίλι πρέπει να βάλω σε βαζάκι με διάμετρο 8εκ για να καίγετε σωστά. Το κερί που θα χρησιμοποιήσω είναι σόγιας και άρωμα 15%.

    Επίσης, αν βάλω 2 φυτίλια , ποια είναι κατάλληλα να βάλω?

  39. ΓΕΙΑ ΣΑΣ
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΔΟΧΕΙΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 5ΕΚ ΤΙ ΦΥΤΙΛΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ?
    ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ (ECO2 Y:10EK) ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ..

    1. Καλημέρα σας, μικρότερο μέγεθος σε ECO δεν υπάρχει, δοκιμάστε το βαμβακερό 3×4 και κερώστε το πριν το τοποθετήσετε στη μεταλλική βάση.

  40. Για πασχαλινή λαμπάδα από φύλλο κηρήθρας τι φυτιλι πρεπει χρησιμοποιήσω? Ευχαριστώ πολύ

    1. Γεια σας, Το φυτίλι που θα επιλέξουμε είναι το 3×6 για λαμπάδα ενός φύλλου και 3×8 για λαμπάδα δύο φύλλων.

  41. ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΒΑΖΑΚΙΑ 6 ΕΚ. ΚΑΙ 8 ΕΚ. ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΞΥΛΙΝΟ ΦΥΤΙΛΙ? ΑΝ ΝΑΙ,ΤΙ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ? ΑΝ ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΦΥΤΙΛΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?

    1. Καλημέρα σας, δυστυχώς δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε με βεβαιότητα καθώς δεν έχουμε δοκιμάσει τα ξύλινα φυτίλια σε μελισσοκέρι μιας και το μέγεθός τους μέχρι στιγμής ήταν μικρό. Θα φέρουμε σύντομα ένα πιο εξειδικευμένο ξύλινο φυτίλι που ενδεχομένως να καίει και στο μελισσοκέρι καλά.

  42. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΛΟΙΠΟΝ,ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΥΤΙΛΙ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ.

  43. Μπορειτε να μου πειτε τι φυτιλι χρειαζομαι για λαμπαδα απο χρωματιστα φυλλα μελισσοκεριου , γιατι στα φυλλα γραφετε 3 χ6 για ενα φυλλο , 3 χ8 για 2 φυλλα ενω στον αναλυτικο πινακα για κερια για 2εκ προτεινετε 3χ10 ?
    τι ισχυει τελικα ?

    εχω θελω να κατω 1 λαμπαδα 2 με 2.5 εκ
    και μια με 3.5 εκ -4 εκατοστα

    1. Καλημέρα σας, ο αναλυτικός πίνακας φυτιλιών αφορά τα κεριά σε ποτήρι και τα χυτά κεριά, για την τυλιχτή λαμπάδα ισχύει η οδηγία που δίνουμε στην περιγραφή των φύλλων.
      Και για τις δύο διαστάσεις που μας γράφετε θα χρησιμοποιήσετε το 3Χ6.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *