Και εμείς #ΜΕΝΟΥΜΕ_ΣΠΙΤΙ! Ενημέρωση για την λειτουργία του καταστήματος.

Αγαπητοί πελάτες,

Όπως όλοι, έτσι και εμείς στο Orestis Craft Center παρακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις γύρω από την πανδημία του κορονοϊού. Συμμετέχουμε και εμείς στην προσπάθεια για την αποφυγή μετάδοσης της ασθένειας, λαμβάνοντας όλα τα κατάλληλα μέτρα που επιβάλουν οι εγχώριοι δημόσιοι φορείς.

  •  Έχουμε ήδη προνοήσει για την παροχή αντισηπτικού ζελέ στο ταμείο του καταστήματος το οποίο ανανεώνεται συνεχώς, ενώ έχουμε ενισχύσει την υπηρεσία καθαριότητας στον χώρο μας.
  •  Παρακολουθούμε και ενημερωνόμαστε για τα νέα μέτρα που θεσπίζει το Υπουργείο Υγείας, το Υπουργείο Ανάπτυξης και όλοι οι αρμόδιοι φορείς.
  •  Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρίας μας έχουν ενημερωθεί σχετικά με τον ιό και για το πόσο σημαντικό είναι, εάν αισθανθούν αδιάθετοι, να παραμείνουν στο σπίτι.

Ειδικότερα:

Από την Τετάρτη 18 Μαρτίου τίθεται σε εφαρμογή το κλείσιμο όλων των εμπορικών καταστημάτων. Αυτό σημαίνει πως το κατάστημά μας στο Μοσχάτο δεν θα λειτουργεί.

Ωστόσο, το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα εξακολουθήσει να εξυπηρετεί και οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα αποστέλλονται κανονικά με δωρεάν μεταφορικά (*ισχύουν οι όροι της τρέχουσας προσφοράς των δωρεάν μεταφορικών εξόδων).

Θυμίζουμε σε όλους τους φίλους πως:

  • Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τις ευπαθείς ομάδες, περιορίζοντας τις μετακινήσεις μας.
  • Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες και συμβουλές των αρμόδιων φορέων υγείας.
  • #ΜένουμεΣπίτι και προσπαθούμε να περάσουμε δημιουργικά τον χρόνο μας, με ψυχραιμία και ηρεμία.
image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *