Χειμωνιάτικος Διαγωνισμός Σαπωνοποιίας και Κηροπλαστικής 2015!

 

Ήρθε η ώρα για έναν ακόμα διαγωνισμό στο Orestis Craft Center!!

Μιας και βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, ευκαιρία να εμπνευστούμε από το υπέροχο χειμωνιάτικο τοπίο και να δημιουργήσουμε ευφάνταστα σαπούνια και κερία.

Το θέμα του διαγωνισμού αφορά λοιπόν τον χειμώνα: Χιόνι, βουνό, κρύο, δάσος, τζάκι, δέντρα, ζεστασιά, χειμερινά σπορ και ο,τιδήποτε άλλο σημαίνει για εσάς η εποχή αυτή, μπορεί να αποτυπωθεί με το μεράκι σας στο χειροποίητο σαπούνι και κερί.

Όροι και προϋποθέσεις διαγωνισμού:

1) Οι συμμετοχές αφορούν σαπούνι γλυκερίνης ή ψυχρής μεθόδου ή οποιουδήποτε τύπου κερί.

2) Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο προϊόν.

3) Οι δημιουργίες θα πρέπει να αποσταλούν στο Orestis Craft Center, Πειραιώς 37, 18346 Μοσχάτο με την ένδειξη “ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ”.

4) Όλες οι δημιουργίες-συμμετοχές που θα φτάσουν στα χέρια μας θα φωτογραφηθούν και θα δημοσιευθούν στην σελίδα μας στο Facebook. Από τις φωτογραφίες αυτές, οι 5 δημιουργίες που θα πάρουν τις περισσότερες ψήφους-Likes από εσάς θα μπουν στην κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Orestis Craft Center από την ομάδα μας.

5) Τελική ημερομηνία υποβολής συμμετοχής είναι η 16/02/2015. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα λαμβάνεται υπόψιν καμία συμμετοχή. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η δημοσίευση στο Facebook και θα ανακοινώσουμε την ημερομηνία επιλογής της τελικής πεντάδας. Στο μεταξύ εσείς θα μπορείτε να ψηφίζετε τις αγαπημένες σας δημιουργίες.

6) Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει δωροεπιταγή αξίας 60 €, την οποία μπορεί να εξαργυρώσει όπως θέλει, είτε αγοράζοντας προϊόντα και υλικά είτε συμμετέχοντας σε 2 σεμινάρια της επιλογής του.

Καλή επιτυχία!!!

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *