Zenicolor 5 Η νέα πρόταση του Orestis Craft Center στα χρώματα σαπουνιού γλυκερίνης!

 

Τα χρώματα ZENICOLOR 5 είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που αναπτύχθηκε με στόχο τον σωστό χρωματισμό του σαπουνιού γλυκερίνης melt and pour. Πρόκειται για ένα σετ από χρώματα που δεν μεταναστεύουν ή όπως λέμε στην γλώσσα των σαπωνοποιών, δεν κάνουν bleeding! Αυτό σημαίνει ότι οι στρώσεις χρωματισμένου σαπουνιού παραμένουν σταθερές ενώ το διάφανο σαπούνι παραμένει διαφανές.

Τα χρώματα ZENICOLOR διατίθενται σε μορφή πάστας σε συσκευασία σωληναρίου. Είναι πολύ εύκολο να τα χρησιμοποιήσετε χωρίς να λερώνετε τα χέρια σας ή τον πάγκο εργασίας!

Χρησιμοποιώντας την μεζούρα (πλαστική κάρτα-χάρακας) που εσωκλείεται στην συσκευασία, μετράτε κάθε φορά με ακρίβεια την ποσότητα που απαιτείται για την δημιουργία του κάθε χρώματος ή απόχρωσης. Στην πίσω της συσκευασίας αναγράφονται οι οδηγίες για την κατασκευή των βασικών αποχρώσεων.

Η ZENICOLOR έχει επίσης υλοποιήσει για την ευκολία μας ένα application για smartphone και tablet, το οποίο είναι διαθέσιμο για δωρεάν download από το AppStore με την ονομασία ZENIMIXER!

Στην εφαρμογή αυτή μπορεί κανείς να δει τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούνται πολλές διαφορετικές αποχρώσεις, τις ακριβείς δοσολογίες και την απόδοσή τους στο σαπούνι.

Τέλος, να σημειώσουμε πως οι αποχρώσεις αποδίδουν καλύτερα στην διάφανη βάση σαπουνιού γλυκερίνης. Στην λευκή βάση τα χρώματα βγαίνουν σε παστέλ απόχρωση με τις προτεινόμενες δοσολογίες.

To ORESTISCRAFTCENTER είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ZENICOLOR για την Ελλάδα. Ελάτε στο κατάστημά μας για να τα δείτε από κοντά. Διαθέσιμα και στο e-shop!

Δείτε εδώ το βίντεο με τις οδηγίες στα ελληνικά και την παρουσίαση των χρωμάτων ZENICOLOR από την Ειρήνη Λυραντζή

 
image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *