| |

Εορταστικά προϊόντα περιποίησης

Η φετινή εορταστική περιποίηση σώματος έχει πλούσια υλικά και πολύ λάμψη! 

Προϊόντα που ενυδατώνουν και περιποιούνται το δέρμα με μια δόση χριστουγεννιάτικης λάμψης που τόσο έχουμε ανάγκη!

Αφρόλουτρα Λάμψης

Υλικά και διαδικασία

495 γρ βάση υγρή suspension

2.5 γρ Άρωμα Leather

2.5 γρ Άρωμα τροφίμου French vanilla

0.5 γρ eco spraks gold glitter

ή

495 γρ βάση υγρή suspension

2.5 γρ Άρωμα Cranberry

2.5 γρ Άρωμα τροφίμου Crème brulee

0.5 γρeco spraksred glitter

Σε καθαρό και αποστειρωμένο δοχείο ζυγίζουμε προσεκτικά και διαδοχικά όλα τα υλικά προσέχοντας να μην δημιουργήσουμε αφρισμό. Αποθηκεύουμε σε μπουκάλια με αντλία των 500 ml.

Απολαυστικά βούτυρα σώματος

Υλικά και διαδικασία

150 γρ Βούτυροκαριτέ

26γρ Λάδι Καμέλιας ή Ροδακινέλαιο

2 γρ Βιταμίνη Ε

1 γρ Άρωμα Leather

1 γρ Άρωμα Honey and ginger

¼ κ.γ. crème de la crème mica + ¼ κ.γ. café au lait glitter

ή

150 γρ Βούτυροκαριτέ

26 γρ Λάδι Καμέλιας ή Ροδακινέλαιο

2 γρ ΒιταμίνηΕ

2γρ Άρωμα Carrot cake

¼ κ.γ. passionata mica + ¼ κ.γ. eco sparks red glitter

ή

150 γρ Βούτυροκαριτέ

26 γρ Λάδι Καμέλιας ή Ροδακινέλαιο

2 γρ ΒιταμίνηΕ

2 γρ Άρωμα τροφίμου crème brulee

½ κ.γ. eco sparks gold glitter

Σε καθαρό και αποστειρωμένο ευρύχωρο δοχείο ζυγίζουμε το βούτυρο καριτέ με το λάδι. Το χτυπάμε με το μίξερ χειρός (του κέικ) εωσότου αφρατέψει καλά. Στην συνέχεια προσθέτουμε διαδοχικά όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε απαλά για να ενσωματωθούν. Συσκευάζουμε με τη βοήθεια ενός κορνέ σε κατάλληλα βάζα των 200 ml.

Μοντέρνες Κηραλοιφές

Για 3 βαζάκια των 30 ml

Υλικά και διαδικασία

10 γρ μελισσοκέρι

40 γρ ελαιόλαδο

10 γρ βούτυρο κακάο

40 γρ λάδι καρύδας

1 γρ βιταμίνη Ε

2 γρ μίγμα αιθερίων ελαίων μοσχοκάρυδο-πορτοκάλι-κανέλα-γαρύφαλο

¼ κ.γ. passionata mica

ή

10 γρ μελισσοκέρι

40 γρ ελαιόλαδο

10 γρ βούτυρο καριτέ

40 γρ λάδι αβοκάντο

1 γρ βιταμίνη Ε

2 γρ άρωμα Earlgrey

¼ κ.γ. hot chocolate mica

Σε καθαρό, αποστειρωμένο και πυρίμαχο δοχείο ζυγίζουμε και λιώνουμε το κερί με τα βούτυρα και τα λάδια. Αποσύρουμε από τη φωτιά και μόλις η θερμοκρασία πέσει στους 40 βαθμούς προσθέτουμε διαδοχικά τα υπόλοιπα υλικά. Αποθηκεύουμε στα γυάλινα βαζάκια και περιμένουμε να κρυώσει εντελώς πριν βάλουμε το πώμα.

Σχεδιασμός-εκτέλεση συνταγών: Λίλυ Φράγκου

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *