Double column swirl, η συνταγή από το ανοιχτό event Ψυχρής Μεθόδου!

Double column swirl, η συνταγή από το ανοιχτό event Ψυχρής Μεθόδου!

Υλικά για 4 kg σαπούνι

800γρ λάδι καρύδας

1000γρ λάδι ελαιοκράμβης (Κανόλα)

300γρ ριζέλαιο

300γρ βούτυρο καριτέ

300γρ λάδι αβοκάντο

385γρ καυστική σόδα

960γρ απιονισμένο νερό

20ml άρωμα λεμόνι alkali stable

2κ.γ. Κίτρινο οξείδιο

2κ.γ. Κόκκινο οξείδιο

2κ.γ. Πράσινο άργιλο

Χρήσιμες συμβουλές :

Η θερμοκρασία των λαδιών και της σόδας να είναι 30οC, το άρωμα να μην κάνει επιτάχυνση και δουλεύουμε στο light trace, ώστε να έχουμε περισσότερο χρόνο για να χωρίσουμε το μείγμα για κάθε διαφορετικό χρώμα.

 

 

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *