Κέρινα αυγά βουτηγμένα σε κερί gel
Αυγό παραφίνης βουτηγμένο σε gel
Υλικά και εξοπλισμός
1 κερί παραφίνης αυγό μικρό.
350 γρ gel wax
1 ποτήρι ζέσεως 500ml.
Glitter
Υγρό χρώμα κεριού της επιλογής σας
Θερμόμετρο
Εκτέλεση
Λιώνουμε το gel σε bain marie. Προσθέτουμε 3 σταγόνες χρώμα και μια κουταλιά της σούπας glitter και ανακατεύουμε καλά.
Αφήνουμε να πέσει η θερμοκρασία του gel κοντά στους 70-75 βαθμούς και βουτάμε μέσα το κέρινο αυγό μία φορά. Κρατάμε λίγο στον αέρα ώστε να “στραγγίξει”
το gel και το ακουμπάμε με προσοχή στο τραπέζι μας.