Λάδι προστασίας για τα μαλλιά με βούτυρα. Μαλλιά λαμπερά και αισθησιακά!

 

Έχετε αναρωτηθεί εάν μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα φοβερά αυτά θαυματουργά λάδια για τα μαλλιά που κυκλοφορούν στο εμπόριο;

Τώρα μπορείτε!!!!!

Με ποιόν τρόπο;; Με το καταπληκτικό Λάδι Chia Seed, το φανταστικό Βούτυρο Ροδιού, το εξωτικό Λάδι Kukui Nut και μερικά ακόμα αποτελεσματικά υλικά!!

Σας δίνω μια τέλεια και πανεύκολη συνταγή για Λάδι προστασίας των Μαλλιών από τον ήλιο και την θερμότητα που είμαι σίγουρη θα λατρέψετε!

Στο ράφι του μπάνιου σας δεν θα υπάρχει πια κανένα άλλο “θαυματουργό” λάδι μαλλιών, παρά μόνο το δικό σας!

 

Hair Protection Oil

Υλικά

10 γρ Βούτυρο Ροδιού

50 γρ Βούτυρο Monoi de Tahiti

30 γρ Fractionated Coconut Oil

2 γρ Λάδι Chia Seed

3 γρ Λάδι Kukui Nut

3 γρ Peg- 7 Glyceryl Cocoate

1 γρ Βιταμίνη F

1 γρ Άρωμα Καλλυντικού Gardenia Tuberose

Διαδικασία

Ζυγίζουμε τα δύο βούτυρα και τα ζεσταίνουμε ελαφρά σε μπαιν μαρί εωσότου λιώσουν. Αφαιρούμε από την φωτιά και προσθέτουμε διαδοχικά τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας πολύ καλά.

Εμφιαλώνουμε σε μπουκάλι με πώμα flip top ή αντλία. Το λάδι αυτό έχει χρόνο ζωής 10 έως 12 μήνες.

Χρήση

Το λαδάκι αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ξηρά ή νωπά μαλλιά, κατά την διάρκεια ηλιοθεραπείας ή πριν και μετά το styling. Εάν τα μαλλιά είναι αρκετά ταλαιπωρημένα/αφυδατωμένα καλό είναι να το αφήνουμε τουλάχιστον 30 λεπτά για να δράσει. Εάν τα μαλλιά είναι λιπαρά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν θεραπεία πριν το λούσιμο στις άκρες μόνο.

Σχεδιασμός-Έλεγχος συνταγής: Λίλυ Φράγκου

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

2 Comments

  1. Καλησπέρα σας.. Μια ερώτηση θέλω να κάνω. Το βούτυρο ροδιού είναι το ροδέλαιο που έχετε στο site;

  2. Γεια σας, όχι το βούτυρο είναι διαφορετικό από το ροδέλαιο. Δυστυχώς το βούτυρο ροδιού δεν το διακινούμε πλέον. Μπορείτε να το αντικαταστήσετε με το λάδι ροδιού: https://www.candlemaking.gr/el/%CF%86%CF%85%CF%84-%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%85%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%AC/2025-%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D.html?search_query=%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%8D&results=2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *