Οι δημιουργίες από το Χριστουγεννιάτικο event μας: Τα κεριά και τα αρωματικά χώρου στα σετ δώρου

 

Κάντε τα δώρα σας να ξεχωρίσουν φέτος τις γιορτές και διοχετεύστε την αγάπη σας μέσα από τις χειροποίητες δημιουργίες σας!

Στο event που πραγματοποιήσαμε την περασμένη Δευτέρα, σας δείξαμε πώς μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας κουτιά & καλάθια γεμάτα με χειροποίητα χριστουγεννιάτικα σαπούνια, καλλυντικά & κεριά!!

Σας δίνουμε μερικές εύκολες και οικονομικές ιδέες για να κατασκευάσετε κέρινα διακοσμητικά και αρωματικά χώρου για τα καλάθια σας. Όλες οι κατασκευές είναι απλές κατάλληλες για τον αρχάριο δημιουργό.

 

Αρωματικά chips σόγιας για καυστήρα

Λιώνουμε 100 γρ σκληρής σόγιας, βάζουμε εως 15 γρ.αρώματος και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε σε μικρό καλούπι σιλικόνης και αφήνουμε να στεγνώσει. Χρησιμοποιούμε με κεραμικό καυστήρα.

Για τα chips που δείξαμε θα χρειαστείτε:

Μπεζ: 0.5 % χρώμα καφέ κεριού σε παστίλια- άρωμα Vanilla cannella

Κυπαρισσί: 0.5 % χρώμα πράσινο κεριού σε παστίλια- άρωμα Amande amere

Πράσινο ανοιχτό: 0.2 % χρώμα πράσινο κεριού σε παστίλια-άρωμα Λιβάνι

 


Αρωματικά κρεμαστά δεντράκια

Θα χρειαστούμε 100 γρ οικονομική παραφίνη και 6 % από το άρωμα της επιλογής μας. Ακολουθούμε την γνωστή διαδικασία κατασκευής κεριού, δηλαδή λιώνουμε την παραφίνη σε μπαιν μαρί εωόσου φτάσει στους 85 βαθμούς Κελσίου, αποσύρουμε απο τη φωτιά, χρωματίζουμε και αρωματίζουμε. Χυτεύουμε στο καλούπι σιλικόνης και περιμένουμε να κρυώσει. Για να χρωματίσουμε το εσωτερικό του δέντρου, ανακατεύουμε λίγο χρώμα mica με αλκοολούχο λοσιόν και το περνάμε με ένα πινελάκι. Στο τέλος ψεκάζουμε με σπρέι ντεκουπάζ για να σταθεροποιήσουμε το χρώμα.

Για τα δεντράκια που δείξαμε θα χρειαστείτε:

Μπεζ: 0.2 % χρώμα καφέ κεριού σε παστίλια

Πράσινο: 0.5 % χρώμα πράσινο κεριού σε παστίλια

Μαύρο: 0.5 % χρώμα μαύρο κεριού σε παστίλια

Και για το εσωτερικό:

Χρυσό: Gold sparks mica

Πράσινο: Emerald lagoon mica

Η επιλογή των αρωμάτων:

Amande amere

Vanilla cannella

Cranberry

Ρόδι

Aura

Casmir

Επίσης μπορείτε πανεύκολα να κατασκευάσετε αρωματικά χώρου χρησιμοποιώντας τους γυάλινους αρωματιστές μας, τον διαλύτη αρώματος και το άρωμα της επιλογή σας ή ακόμα να γεμίσετε με μαλακή παραφίνη τα νέα μας ποτήρια σε ασπρόμαυρο και άσπρο κόκκινο χρώμα.

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *