Κυπαρίσσι Αιθέριο Έλαιο
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
INCI: Cupressus sempervirens
Καταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα και τα κλωνάρια του ομώνυμου δέντρου. Χώρα παραγωγής αυτή τη στιγμή η Γαλλία και η Ισπανία
Ενδείξεις: Ανυψωτικό της διάθεσης, πολύ καλό καθαριστικό του αέρα, καλό σε λάδια μασάζ κατά της κυτταρίτιδας και καλό για τα λιπαρά ή με ακμή δέρματα
Αντενδείξεις: Μη τοξικό
Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Τζίντζερ, Γκρέιπφρουτ, Άρκευθος, Νεράτζι, Πεύκο, Λεμόνι, Λεβάντα .
Λεπτομέρειες προϊόντος
Στην ίδια κατηγορία
- Με έκπτωση!
- -40%
Δημοφιλή προϊόντα
Προϊόντα Cross Selling
Επαγγελματική Σαπωνοποιία
Πακέτο σημειώσεων και συνταγών από τα μαθήματά μας σε ηλεκτρονική μορφή (pdf).
- Μόνο Online!
Vanilla Cream 3in1
Βουτυρόκρεμα με πλούσια βανίλια, ένα βαθύ και ολοκληρωμένο άρωμα με εξαιρετική απόδοση στα κεριά.
Χρώματα νερού
Φωτεινά υδατοδιαλυτά χρώματα για σαπούνια, body scrubs και καλλυντικές δημιουργίες.
Κριτικες / Ερωτησεις & Απαντησεις
Μέση βαθμολογία
-
Κριτικές (0)
- Όλες οι κριτικές (0)
- Excellent (0)
- καλή (0)
- Medium (0)
- Poor (0)
- Terrible (0)
-
Ερωτήσεις & Απαντήσεις (0)
-
Latest
- Latest
- Oldest
- High rating
- Low rating
- Helpful
-
Latest
- Latest
- Oldest
- Helpful
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές Γράψτε την κριτική σας για αυτό το προϊόν
Δεν υπάρχουν ερωτήσεις Κάντε μια ερώτηση
Γράψτε τη κριτική σας
You are only allowed to leave 1 review(s) for this product
Παρακαλώ εισέλθετε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε την κριτική σας
Είσοδος Δημιουργία λογαριασμουΗ κριτική σας κατατέθηκε
Η κριτική σας δεν μπορεί να κατατεθεί
Η ερώτηση εστάλη
Η ερώτηση δεν μπορεί να σταλεί
@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@
@COMMENT_COMMENT@
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@- Επεξεργασία
- Διαγραφή
Η κριτική σας δεν μπορεί να σταλεί
Αναφορά σχολίου
Η αναφορά εστάλη
Η αναφορά σας δεν μπορεί να σταλεί
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@