Παραλαβή από το κατάστημα: Μπορείτε πάντα να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από το κατάστημά μας στο Μοσχάτο. Σε αυτήν την περίπτωση παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για την ημέρα και την ώρα παραλαβής. Οι παραγγελίες θα παραμένουν στο κατάστημα για 7 εργάσιμες ημέρες.

Για παραγγελίες μικρού βάρους, η παράδοση γίνεται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής ή Courier Center. Η εκτέλεση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών και οι χρεώσεις έχουν ως ακολούθως και ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Ειδικότερα:

Οι χρεώσεις έχουν ως ακολούθως:

 • 1 έως 3 κιλά: 2,5 Ευρώ + 2,5 Ευρώ η αντικαταβολή αν την επιλέξετε
 • 3 κιλά και πάνω: 1 Ευρώ/κιλό επιπλέον χρέωση (π.χ. 5 κιλά =5 Ευρώ + 2,5 Ευρώ η αντικαταβολή αν την επιλέξετε)

Εφόσον πληρώσετε μέσω κάρτας, PayPal ή με τραπεζική κατάθεση, δεν χρεώνεστε τα έξοδα αντικαταβολής, αλλά μόνο τα έξοδα του βάρους της παραγγελίας.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την απομάκρυνση των δεμάτων από την αποθήκη μας, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την έγκαιρη ή μη παράδοση των παραγγελιών σας. Θα πρέπει να επικοινωνείτε με τις εταιρίες ταχυμεταφορών χρησιμοποιώντας τον αριθμό αποστολής που θα σας έρθει στο email σας.

Για παραγγελίες μικρού βάρους έως 20 kg, η παράδοση μπορεί να γίνει και σε θυρίδα με την υπηρεσία Box Now. Η χρέωση είναι 2,00 €.

Για παραγγελίες μεγάλου βάρους, (άνω των 10 κιλών- αφορά όλες τις περιοχές εντός και εκτός Αττικής) σας προτείνουμε την οικονομικότερη λύση της παράδοσης της παραγγελίας μέσω μεταφορικής εταιρίας. Στην περίπτωση αυτή το Orestis Craft Center αναλαμβάνει την μεταφορά των δεμάτων μέχρι την μεταφορική εταιρία και τα μεταφορικά έξοδα τα καταβάλετε απευθείας στον μεταφορέα.

Για αποστολές στην Κύπρο/Βουλγαρία/Ρουμανία

  • Έως 5 κιλά = 10 Ευρώ
  • Από 5 έως 10 κιλά = 15 Ευρώ
  • Από 10 έως 20 κιλά  = 22 Ευρώ

  Για παραγγελίες μεγάλους βάρους από Κύπρο-Βουλγαρία-Ρουμανία: Για παραγγελίες βαρύτερες των 10 κιλών μπορείτε να οργανώνετε δική σας παραλαβή και αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας της επιλογής σας.

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις αποστολές εξωτερικού δεν ισχύει ο χρόνος παράδοσης των 5 εργάσιμων ημερών. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τον μεταφορέα στο https://www.taxydromiki.com/

  Παρακαλούμε να ενημερώνεστε για τις ειδικές χρεώσεις στις Ζώνες που εξυπηρετεί ο μεταφορέας στο παρακάτω link https://www.taxydromiki.com/timokatalogoi

  Το κόστος της παραγγελίας σας, περιλαμβανομένων και των μεταφορικών εξόδων, θα πρέπει να προπληρώνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ή PayPal.

  Ενημέρωση

  • Σε περίπτωση που η παραγγελία σας περιλαμβάνει προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα ή αναμένονται, η παραγγελία σας θα παραδοθεί όταν παραλάβουμε αυτά τα είδη. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τους χρόνους παραλαβής από τους προμηθευτές μας.
  • Το Orestis Craft Center δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, αναβολές στην άφιξη ή γενικότερα για την πορεία των δεμάτων μετά την παράδοση στην μεταφορική εταιρία.