Τα προϊόντα τα οποία προμηθεύεστε από το Orestis Craft Center συνοδεύονται από σειρά απαραίτητων εγγράφων. Συγκεκριμένα:

1) Μια χημική ανάλυση (CoA) η οποία αλλάζει με την κάθε παρτίδα (lot) και

2) Το δελτίο δεδομένων ασφαλείας (MSDS) που περιέχει πληροφορίες για το χειρισμό του υλικού, μέτρα προστασίας, κάποια χαρακτηριστικά του, INCI και CAS number.

3) Ειδικότερα τα αρώματα και τα flavoroils συνοδεύονται και από μια ανάλυση αλλεργιογόνων (Allergens Analysis) και πιστοποιητικό κατά IFRA που δηλώνει το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσοστό για την κάθε κατασκευή.

Παρακαλούμε όταν επιθυμείτε την αποστολή σχετικών εγγράφων για τα υλικά σας να μας αποστέλλετε αναλυτικό κατάλογο στο info@candlemaking.gr με το όνομα του προϊόντος και τον αριθμό παρτίδας όπως ακριβώς αναγράφονται στην ετικέτα.

 

Η καυστική σόδα και καυστική ποτάσα είναι ερεθιστικά και πρέπει να χρησιμοποιούνται με ιδιαίτερη προσοχή. Πρέπει να φοράτε γάντια και προστατευτικό για τα μάτια. Αν έρθει σε επαφή με το δέρμα σας ξεπλύνετε με άφθονο νερό και ξύδι. Μακριά από τα παιδιά.

Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες και πολύ ισχυρές ουσίες. Η οποιαδήποτε χρήση τους θα πρέπει πάντα να γίνεται με σύνεση και με σύμβουλο τις οδηγίες χρήσης και τις ενδείξεις/αντενδείξεις του κάθε ελαίου. Απαγορεύεται η απευθείας χρήση τους στο δέρμα (εκτός σε όσα αναφέρεται ρητώς) καθώς και η κατάποσή τους.
Να μην τα βάζετε στη βλεννογόνο, στα μάτια, ή γύρω από τα μάτια. Αν έρθετε σε επαφή ξεπλύνετε με φυτικό λάδι και ενημερώστε το γιατρό σας.
Προσοχή στη χρήση από τις εγκύους
Παρακαλούμε να συμβουλεύεστε τις οδηγίες χρήσης. Μακριά από τα παιδιά.

Τα φυτικά εκχυλίσματα, τα ενεργά συστατικά και οι βιταμίνες, τα αρώματα δεν μπορούν να εφαρμοστούν απευθείας πάνω στο δέρμα.

Τηλ Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 77 93 777

Ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία Orestis Craft Center για κακή ή μη ενδεδειγμένη χρήση των υλικών.