Παραγγελίες μέσω του Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες του E-shop για τις παραγγελίες σας 24 ώρες το 24ώρο. Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται πάντα με χρονική προτεραιότητα. Για τους χρόνους παράδοσης και παραλαβής των παραγγελιών σας δείτε εδώ.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

Για τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να καλείτε στο 210 48 19 315 έως 317 Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-17:00. Εάν οι γραμμές είναι κατειλημμένες παρακαλούμε να δοκιμάζετε και πάλι μετά από λίγα λεπτά. Για τους χρόνους παράδοσης και παραλαβής των παραγγελιών σας παρακαλώ δείτε εδώ.
Για τις παραγγελίες Χονδρικής μπορείτε να καλείτε καθημερινά 09:00-17:00 στο 210 4819315 εσωτερικό 201.

Παραγγελίες για παραλαβή από το κατάστημα

Για τις μεγάλες παραγγελίες που επιθυμείτε να παραλάβετε από το κατάστημά μας, παρακαλούμε να σημειώνετε στο ειδικό πεδίο σχολίων πότε θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Σε κάθε περίπτωση η αποθήκη μας χρειάζεται τουλάχιστον 24 ώρες προηγούμενη ειδοποίηση.
Οι παραγγελίες θα παραμένουν στο κατάστημα για 7 εργάσιμες ημέρες.

Παραγγελίες για τις οποίες δεν έχει προηγηθεί ενημέρωση θα εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα και διαθεσιμότητα.

Παραγγελίες με οποιονδήποτε άλλον τρόπο (Email ,Social media, ) δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.

Παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί με ψευδή ή ανακριβή στοιχεία παραλήπτη δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.

Πολιτική Ακύρωσης / Επιστροφών


Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους, εφόσον συνοδεύονται υποχρεωτικά από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή δελτίο αποστολής/ τιμολόγιο. Ο αγοραστής οφείλει προηγουμένως να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το 210-48 19 315 και τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Σε ενδεχόμενο λάθος από το Orestis Craft Center, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εμάς.

Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής είναι να μην έχει παραβιασθεί η συσκευασία των προϊόντων ούτε να έχουν ανοιχθεί οι συσκευασίες ασφαλείας. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πίστωση σε κάρτα ή λογαριασμό PayPal και το κόστος της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνει τον αγοραστή.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής των προϊόντων, ο αγοραστής υποχρεούται να καταθέσει τα έξοδα αποστολής μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή λογαριασμού Paypal. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρία Orestis Craft Center επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το Orestis Craft Center αντιληφθεί, κατά την απόλυτη κρίση της εταιρείας, ότι ο πελάτης καταχράται του δικαιώματος επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα και αν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.