1. Το Orestis Craft Center ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα. Ωστόσο αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων. Προσπαθούμε να εμφανίζουμε στις ιστοσελίδες μας μόνο τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα προς πώληση. Ωστόσο, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας καθορίζονται από την τρέχουσα διαθεσιμότητα και ως εκ τούτου ενδέχεται να αποσυρθούν ή να υποστούν αλλαγές ανά πάσα στιγμή, ακόμα και αφότου έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Το προσωπικό μας φροντίζει να επικοινωνεί έγκαιρα μαζί σας για την ενημέρωσή σας σχετικά με την έλλειψη/αλλαγή προϊόντος ή υπηρεσίας προσφέροντάς σας την δυνατότητα να τροποποιήσετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

To Orestis Craft Center δεν ευθύνεται για ελλείψεις στη διαθεσιμότητα προϊόντων από λόγους ανωτέρας βίας, καιρικών φαινομένων, πυρκαγιάς, απεργίες προμηθευτών, παράνομη συμπεριφορά τρίτων και εν γένει λόγους που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρίας μας.


Οι τιμές των προϊόντων ενδέχεται να υποστούν αυξήσεις ή μειώσεις χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Οι διεθνείς κλιματολογικές συνθήκες και οικονομικές συγκυρίες όπου αυτές επηρεάζουν τα εισαγόμενα προϊόντα μας, πιθανώς να προκαλέσουν αυξομειώσεις στου τιμοκαταλόγους μας.

***************************************************************************

ΑΝΑΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2022

Αγαπητοί μας πελάτες

όπως ήδη θα γνωρίζετε διανύουμε μια περίοδο συνεχών ανατιμήσεων στις πρώτες ύλες ως αποτέλεσμα της οικονομικής αναστάτωσης λόγω της πανδημίας.

Τα μεταφορικά και παραγωγικά κόστη έχουν αυξηθεί σημαντικά αναγκάζοντας τους παραγωγούς πρώτων υλών να προβαίνουν διαρκώς σε ανατιμήσεις των καταλόγων τους.

Το OrestisCraftCenterόπως και οι περισσότερες αμιγώς Ελληνικές επιχειρήσεις, ήδη από το 2021, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων. Ωστόσο , από την 1η Φεβρουαρίου 2022 είμαστε αναγκασμένοι να προβούμε σε αυξήσεις ορισμένων ειδών (ενδεικτικά αναφέρουμε: παραφίνες, αρώματα, επιφανειοδραστικά, αιθέρια έλαια) καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια οι τιμές να παραμείνουν σε λογικά επίπεδα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και την σταθερή σας προτίμηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης

Orestis Craft Center

***************************************************************************

2. Για την καλύτερη δυνατή και έγκαιρη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε θερμά να εισάγετε σωστά τα στοιχεία επικοινωνίας σας μην παραλείποντας να σημειώνετε το τηλέφωνο και το email σας. Στοιχεία επικοινωνίας που είναι ανεπαρκή ή έχουν γραφεί με  ακατανόητους χαρακτήρες δεν θα λαμβάνονται υπόψιν και οι παραγγελίες δεν θα προχωρούν προς ολοκλήρωση.

3. Η σταθερότητα και αξιοπιστία των προϊόντων μας ενδέχεται να αλλοιωθεί ανάλογα με τις συνθήκες συντήρησης ή ανάλογα με την συνδυαστική χρήση με άλλα προϊόντα ή αν χρησιμοποιούνται διαφορετικά από τις οδηγίες χρήσης ή τις αντίστοιχες συνταγές.

4. Οι πληροφορίες που δίνουμε στις οικείες σελίδες των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων και αφορούν την χρήση των σχετικών προϊόντων είναι σύμφωνες με την διεθνή σχετική βιβλιογραφία και την επιστημονική πρακτική. Σε περίπτωση αμφιβολίας ή άγνοιας για την χρήση συγκεκριμένου προϊόντος, σας συνιστούμε να συμβουλεύεστε τον οικείο ειδικό (γιατρό, αρωματοθεραπευτή, ολιστικό θεραπευτή κλπ).
Παρακαλούμε να δίνετε προσοχή στις αντενδείξεις, όπου αυτές αναφέρονται, καθώς επίσης και στις αναγραφόμενες δοσολογίες, ποσοστά χρήσης, απαιτούμενα μέτρα και εξοπλισμό ασφαλείας και οποιαδήποτε άλλη ένδειξη ή προειδοποίηση.

5. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα αιθέρια έλαια που διατίθενται προς πώληση, η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη για την μη ενδεδειγμένη χρήση τους. Παρακαλούμε να διαβάζετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης κάθε αιθέριου ελαίου που αναγράφεται αναλυτικά στην οικεία σελίδα των ηλεκτρονικών μας καταστημάτων. Μην ξεχνάτε: Τα αιθέρια έλαια είναι εξαιρετικά συμπυκνωμένες
δραστικές ουσίες και θα πρέπει να χρησιμοποιούνται πάντα με βάση τις οδηγίες χρήσης και την ενδεδειγμένη βιβλιογραφία.

6. Η εταιρία μας δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για την μη ενδεδειγμένη χρήση των προϊόντων, ούτε για τα αποτελέσματα των τελικών προϊόντων που ενδέχεται να παρασκευάσετε με την χρήση των υλικών που διαθέτει η εταιρία. Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για την τήρηση των οδηγιών χρήσης και ασφαλείας, και ως προς αυτό συνιστούμε να δοκιμάζετε ενδελεχώς τα τελικά προϊόντα σας πριν οποιαδήποτε μαζική ή άλλη ευρεία παραγωγή ή διάθεσή ή έκθεσή τους. Η ευθύνη της εταιρίας περιορίζεται στην αξία των προϊόντων και μόνο και δεν επεκτείνεται σε οποιαδήποτε τυχόν επακολουθούσα απώλεια.

7. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τα αρώματα που διατίθενται προς πώληση θα πρέπει ο καταναλωτής να γνωρίζει τα κάτωθι:

Το άρωμα είναι μια πολυσύνθετη κατασκευή. Αποτελείται από φυσικές και συνθετικές αρωματικές πρώτες ύλες και διαλύτες. Ανάλογα τη φόρμουλα η οποία είναι μυστική και προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα από τον κάθε κατασκευαστή χρησιμοποιείται για συγκεκριμένες κατασκευές. Ως πωλητές αρωμάτων και πριν την εισαγωγή ενός νέου αρώματος στο κατάστημά μας, διενεργούμε κάποιες συγκεκριμένες δοκιμές ώστε να σας διευκολύνουμε στην επιλογή σας με τον «πίνακα αρωμάτων».

Δυστυχώς, λόγω της πολυπλοκότητας του αρώματος επηρεάζεται η απόδοσή του και η συμπεριφορά του μπορεί να αλλάξει ανάλογα την παρτίδα. Κάθε νέα παρτίδα πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές της προηγούμενης δυστυχώς όμως αν έχει γίνει κάποια αλλαγή στις αρχικές πρώτες ύλες από τον κατασκευαστή αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Πέρα από αυτό, μια αλλαγή στη συνταγή στην οποία το ενσωματώνουμε ή ακόμα και τα σκεύη που χρησιμοποιούμε μπορούν να επηρεάσουν το άρωμα. Συστήνεται πάντα μια δοκιμή σε μικρή κλίμακα στην κατασκευή που σας ενδιαφέρει. Η εργαστηριακή δοκιμή και η δοκιμή σε μεγαλύτερη κλίμακα έχει πάντα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Εγγύηση διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων μας

Κάθε προϊόν που βρίσκεται στο φυσικό ή ηλεκτρονικό κατάστημα του Orestis Craft Center, συνοδεύεται από τα απαραίτητα έγγραφα, στα οποία αναγράφονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υλικού, αν πρόκειται για καθαρή ουσία ή μείγμα, οδηγίες ασφαλείας σε περίπτωση ατυχήματος και πιστοποιητικό χημικής ανάλυσης που αλλάζει κάθε φορά με την παρτίδα του υλικού και δηλώνει τυχόν αλλαγές στα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά του υλικού, π.χ. pH, χρώμα , όψη, ιξώδες κλπ. Με βάση αυτά τα έγγραφα διενεργούμε στα εργαστήριά μας τις περισσότερες δυνατές δοκιμές πριν εισάγουμε ένα νέο υλικό στη γκάμα των προϊόντων μας για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πληθώρα συνταγών και να βρούμε λύσεις σε τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν. Σε κάθε περίπτωση οφείλετε να δοκιμάσετε το υλικό στη συνταγή σας και στις συνθήκες του σπιτιού σας/ εργαστηρίου σας.

Στην ετικέτα του υλικού φροντίζουμε να αναφέρεται το επίσημο όνομα, ο αριθμός παρτίδας και η ημερομηνία λήξης ώστε να μπορείτε να επιλέγετε με τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες. Στην περιγραφή του προϊόντος σε έντυπα που βρίσκετε στο κατάστημα και στην περιγραφή των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα αναγράφεται με ακρίβεια και πιστότητα η επίσημη ονομασία αυτών όπως αναφέρονται στα συνοδευτικά έγγραφα. Στις περιπτώσεις όπου η ημερομηνία λήξης είναι κοντινή έχουμε τη δυνατότητα επανεκτίμησης αυτής ώστε να επεκταθεί ο χρόνος ζωής του υλικού. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να τηρούνται κάποιες φυσιολογικές συνθήκες φύλαξης και αποθήκευσης. Η επανεκτίμηση μπορεί να γίνει ένα μήνα νωρίτερα της λήξης και όχι συντομότερα. Κατόπιν επιβεβαίωσης των κατασκευαστών των υλικών οι ημερομηνίες λήξεως είναι ενδεικτικές για να διασφαλίζουν ένα εύλογο διάστημα ασφαλούς χρήσης.

Τονίζουμε ότι τα φυτικά έλαια, αιθέρια έλαια και τα βούτυρά μας προέρχονται από συμβατικές ή/και βιώσιμες καλλιέργειες, και φροντίζουμε τα προϊόντα μας να προέρχονται από όσο το δυνατό φυτικές πρώτες ύλες με την ελάχιστη δυνατή επεξεργασία. Είναι φυσιολογικό λοιπόν σε αρκετά υλικά να παρατηρούμε αλλαγές στη διαύγεια ή στην υφή ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, π.χ. δημιουργία κρυστάλλων ή ιζημάτων σε χειμερινές θερμοκρασίες.

Προτιμούμε πρώτες ύλες επώνυμων οίκων ώστε να έχουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και ελέγχους και οι τιμές των υλικών είναι ανάλογες της ποιότητας. Επιμένουμε ώστε τα υλικά να έχουν πρωτογενή προέλευση όπου αυτό είναι δυνατό και αποφεύγουμε τις διάφορες απομιμήσεις σε συνθέσεις υλικών. Πολιτική και επιθυμία της εταιρείας είναι η υποστήριξη μικρών και ντόπιων παραγωγών εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η επιχείρησή μας δεσμεύεται για την ποιότητα των Α’ υλών που προμηθεύει την ελληνική αγορά και το επιτελείο των συνεργατών μας παραμένει πάντα στην διάθεση του καταναλωτή για την καθοδήγηση στην ενδεδειγμένη χρήση τους.

Προσωπικά δεδομένα – Απόρρητο συναλλαγών

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την εταιρία και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι της εταιρίας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης της καταρτιζόμενης σύμβασης.

Κατά τα λοιπά η εταιρία δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, την προώθηση αγαθών και την ενημέρωση των πελατών.

Τρόπος διασφάλισης προσωπικών δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ).

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Το candlemaking.gr επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο candlemaking.gr.

Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, το candlemaking.gr θα ενεργήσει έτσι ώστε να διαγραφεί αυτή η πληροφορία από τα αρχεία του άμεσα. Για τη προστασία και την ασφάλεια του χρήστη το candlemaking.gr θα προσπαθήσει να βεβαιωθεί ότι το πρόσωπο που κάνει τις αλλαγές είναι όντως το ίδιο πρόσωπο με το χρήστη.

Για να έχετε πρόσβαση, να αλλάξετε ή να διαγράψετε τα προσωπικά σας δεδομένα, για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας ή για να κάνετε οποιοδήποτε ερώτημα επικοινωνήστε με το candlemaking.gr μέσω e-mail στο info@candlemaking.gr.

 

Cookies

Ο ιστότοπος αυτός, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας.

Αν δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα cookies, θα πρέπει να ρυθμίσετε ανάλογα τον περιηγητή σας (browser) ή να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα.

Αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά την περιήγησή σας στον ιστότοπο μας.

1. Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύονται από τον περιηγητή σας στον υπολογιστή, στο tablet, το κινητό τηλέφωνο και γενικά στη συσκευή σας.

Κάθε cookie περιέχει πληροφορίες όπως συνήθως το όνομα του ιστότοπου από τον οποίο προέρχεται, τη «διάρκεια ζωής» του (δηλαδή πόσο καιρό θα παραμείνει στη συσκευή σας), και μια τιμή, που είναι συνήθως ένας αριθμός.

Ουσιαστικά, τα cookies επιτρέπουν στους ιστότοπους να αποθηκεύουν διάφορες ανώνυμες πληροφορίες όπως για παράδειγμα τις προτιμήσεις του επισκέπτη ή αν έχει επισκεφθεί ξανά τον ιστότοπο.

2. Πως χρησιμοποιούνται τα cookies στην παρουύσα ιστοσελίδα

Όταν επισκέπτεστε αυτή την ιστοσελίδα μπορεί να δημιουργηθούν τα παρακάτω είδη cookies:

-Cookies για βελτίωση της απόδοσης του ιστότοπου

-Cookies για ανώνυμες στατιστικές επισκεψιμότητας

-Cookies για λειτουργίες του GoogleAnalytics

-Άλλα cookies από τρίτους (πχ κοινωνικά δίκτυα)

 

3. Απενεργοποίηση cookies στον Περιηγητή σας (browser)

Συνήθως, οι Περιηγητές Ιστοσελίδων (browsers) είναι ρυθμισμένοι ώστε να αποδέχονται όλα τα cookies. Αν το επιθυμείτε, είναι εφικτό να ρυθμίσετε τον δικό σας Περιηγητή να μην δέχεται cookies από έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, να ειδοποιείστε όταν αποθηκεύει cookies ή να μην δέχεται καθόλου cookies.

 

Ωστόσο, αν επιλέξετε να απενεργοποιήσετε τα cookies για την ιστοσελίδα μας, ενδέχεται να μην μπορούμε να σας παρέχουμε σωστά όλες τις λειτουργίες που προσφέρονται στον ιστότοπο μας.

Ασφάλεια ηλεκτρονικών συναλλαγών και χρήση SSL πρωτοκόλλου

Όλες οι πληροφορίες που ανταλάσσονται με την πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος διεκπεραιώνονται με χρήση SSL της "Let's Encrypt" και κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Πολιτική Ακύρωσης / Επιστροφών


Επιστροφές προϊόντων θα γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους, εφόσον συνοδεύονται υποχρεωτικά από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Ο αγοραστής οφείλει προηγουμένως να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το 210-48 19 315 και τα έξοδα της επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή. Σε ενδεχόμενο λάθος από το Orestis Craft Center, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εμάς.

Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής είναι να μην έχει παραβιασθεί η συσκευασία των προϊόντων ούτε να έχουν ανοιχθεί οι συσκευασίες ασφαλείας. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή. Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνεται εντός 14 ημερών από την παραλαβή των επιστρεφομένων προϊόντων, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή λογαριασμό PayPal και το κόστος της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνει τον αγοραστή.

Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής των προϊόντων, ο αγοραστής υποχρεούται να καταθέσει τα έξοδα αποστολής μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή λογαριασμού Paypal ή Payment Link. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρία Orestis Craft Center επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που το Orestis Craft Center αντιληφθεί, κατά την απόλυτη κρίση της, ότι ο πελάτης καταχράται του δικαιώματος επιστροφής ή δρα κακόπιστα, έχει κάθε δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα και αν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.

Επίλυση διαφορών

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Στοιχεία επιχείρησης

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ-ΚΕΡΙΩΝ & ΧΡΩΜΑΤΩΝ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 37 18346 ΜΟΣΧΑΤΟ
ΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΑΦΜ 998664452
ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 049262038000