Πατσουλί Αιθέριο Έλαιο

    Κωδικός: 5200410438591
    7,60 €
    Επιλέξτε
    Ποσότητα
      In Stock

      Security policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

      Delivery policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

      Return policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

    INCI: Pogostemon Patchouli

    Καταγωγή: Παράγεται από τα φύλλα του φυτού. Ινδία- Ινδονησία- Φιλιππίνες

    Ενδείξεις: Απαραίτητο στην αρωματοποιία, καθώς αποτελεί φυσικό σταθεροποιητικό αρώματος. Είναι επίσης εξαιρετικό για το σκασμένο και πολύ ξηρό δέρμα, καθώς έχει αναπλαστικές ιδιότητες.

    Αντενδείξεις: Μη τοξικό

    Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Περγαμόντο, Χαμομήλι, Γεράνι, Τζίντζερ, Λεβάντα, Λεμονόχορτο, Μύρρο, Νερολί, (Μοσχοκάρυδο), Πεύκο, Τριαντάφυλλο, Σανταλόξυλο 

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    11 αντικείμενα