- Νέο
2104819315 | 2104819317 | 2104822926 - Δευ.-Παρ. 09:00-17:00 | Σαβ.: 09:00-15:00
Διαλυτοποιητής για συμπυκνώματα αρωμάτων, αιθέρια έλαια, βιταμίνες ή άλλα ελαιώδη συστατικά σε υδατικά συστήματα. Για καλλυντική χρήση.
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
INCI: PPG 26 Buteth-26 (and) PEG 40 hydrogenated castor oil (and) Water
Το κατάλληλο υλικό για την παρασκευή διαυγών αρωμάτων ή άλλων μιγμάτων.
Πρόκειται για μίγμα επιφανειοδραστικών σχεδιασμένο να διαλυτοποιεί τα συνθετικά αρώματα, τα αιθέρια έλαια, τις βιταμίνες και άλλα λιποδιαλυτά συστατικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του οινοπνεύματος σε πολλά καλλυντικά και προϊόντα αρωματοποιίας.
Πλεονεκτήματα
Τρόπος και ποσοστό χρήσης
Θερμαίνουμε και ομογενοποιούμε το Solv-I στους 50 - 60 βαθμούς (μπαιν μαρί)
Αναμιγνύουμε το Solv-I με το λιπαρό μας συστατικό (άρωμα, αιθέριο έλαιο κλπ)
Προσθέτουμε νερό ανακατεύοντας αργά στην αρχή και επιταχύνοντας στη συνέχεια. Προσοχή: Εάν η θερμοκρασία του μίγματος είναι μικρότερη από 30 βαθμούς Κελσίου, το μίγμα μπορεί να πάρει τη μορφή σφιχτού ζελέ και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να διαλυθεί.
Χρησιμοποιείται από 1 έως 30 %.
Βιοδιασπώμενο υλικό.
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές Γράψτε την κριτική σας για αυτό το προϊόν
Δεν υπάρχουν ερωτήσεις Κάντε μια ερώτηση
You are only allowed to leave 1 review(s) for this product
Παρακαλώ εισέλθετε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε την κριτική σας
Είσοδος Δημιουργία λογαριασμου@COMMENT_COMMENT@
@COMMENT_COMMENT@
Διαλυτοποιητής για συμπυκνώματα αρωμάτων, αιθέρια έλαια, βιταμίνες ή άλλα ελαιώδη συστατικά σε υδατικά συστήματα. Για καλλυντική χρήση.
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@