Solv-I Διαλυτοποιητής
Διαλυτοποιητής για συμπυκνώματα αρωμάτων, αιθέρια έλαια, βιταμίνες ή άλλα ελαιώδη συστατικά σε υδατικά συστήματα. Για καλλυντική χρήση.
- Νέο
2104819315 | 2104819317 | 2104822926 - Δευ.-Παρ. 09:00-17:00 | Σαβ.: 09:00-15:00
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
(edit with the Customer Reassurance module)
ΙNCI : Sodium Cocoyl Isethionate
Ανιονικό επιφανειοδραστικό, προέρχεται από το λάδι καρύδας. Σε μορφή παστίλιας για ευκολότερο χειρισμό και φιλικότερο προς το χρήστη. Χρησιμοποιείται για υγρά σαμπουάν, στερεά σαμπουάν (solid shampoo bar) και αφρόλουτρα.
Πολύ ήπιο, με εξαιρετική αφριστική ικανότητα, είναι κατάλληλο για πιο ευαίσθητα δέρματα.
Ποσοστό χρήσης 5-60%.
Διατίθεται σε συσκευασία των 200 γρ.
Διαλυτοποιητής για συμπυκνώματα αρωμάτων, αιθέρια έλαια, βιταμίνες ή άλλα ελαιώδη συστατικά σε υδατικά συστήματα. Για καλλυντική χρήση.
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες κριτικές Γράψτε την κριτική σας για αυτό το προϊόν
Δεν υπάρχουν ερωτήσεις Κάντε μια ερώτηση
You are only allowed to leave 1 review(s) for this product
Παρακαλώ εισέλθετε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε την κριτική σας
Είσοδος Δημιουργία λογαριασμου@COMMENT_COMMENT@
@COMMENT_COMMENT@
@CUSTOMER_NAME@
@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@@COMMENT_TITLE@
@COMMENT_COMMENT@