|

New Eye, η νέα ολιστική αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων!

Μετά από πολλά χρόνια έρευνας και δοκιμών για την ανεύρεση του τέλειου συστατικού για την περιποίηση των ματιών, επιτέλους ήρθε το…New Eye!

Τι είναι; Υδατοδιαλυτό εκχύλισμα απο Ιεράκιο και Μαργαρίτα. Αποτελεί την φυσική, ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμφανίζει η ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια, ειδικότερα στην καταπολέμηση των μαύρων κύκλων.

Τι κάνει; Το συστατικό αυτό, μειώνει τη συγκέντρωση μελανίνης κάτω από τα μάτια, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την μεταβολική δραστηριότητα των κυττάρων και αισθητά ελαττώνει το χρώμα και την επιφάνεια που καταλαμβάνουν οι μαύροι κύκλοι.

Με την χρήση του New Eye επιτυγχάνεται παράλληλα μείωση του οιδήματος (σακούλες) αλλά και η γενικότερη υγιής και νεανική όψη της περιοχής κάτω και γύρω από τα μάτια.

Πώς χρησιμοποιείται:  3-5% στην Γ’ φάση του καλλυντικού

Για περισσότερες πληροφορίες για το New Eye κάντε κλικ εδώ.

 

Δείτε παρακάτω μια υπέροχη συνταγή για κρέμα ματιών. Θα δείτε ορατά αποτελέσματα μέσα σε 28 ημέρες με χρήση της κρέμας 2 φορές την ημέρα! Δεν είναι απίστευτο; Και όμως λειτουργεί!


Επίπεδο: Προχωρημένων

 

Υλικά για 100 γρ

Υδατική Φάση

59,50 γρ Ανθόνερο Αμαμελίδας

0,50 γρ Γαλακτικό νάτριο

0,50 γρ Xanthan gum

Λιπαρή Φάση

7,00 γρ Polawax GP200

2,00 γρ Μελισσοκέρι Λευκό

7,00 γρ Λάδι Άρνικας

6,00 γρ Λάδι Αλόης

2,00 γρ Βούτυρο Murumuru

Γ’ Φάση (κάτων των 40 βαθμών)

1,00 γρ Συντηρητικό 12

0,50 γρ Βιταμίνη Ε

2,00 γρ Βιταμίνη F

5,00 γρ Ζελέ αλόης

5,00 γρ New Eye

2,00 γρ Εκχύλισμα Αγγουριού

* Η κρέμα μένει άοσμη, χωρίς την προσθήκη αιθερίου έλαιου ή αρώματος*

Διαδικασία

Η συνήθης για την παρασκευή ενυδατικής κρέμας (σύστημα oil in water, λάδι-στο-νερό).  Αποθηκεύουμε σε φιαλίδιο airless για καλύτερη μεταχείριση της κρέμας.

Η κρέμα αυτή έχει ελαφριά υφή και περιέχει όλα τα θρεπτικά έλαια και συστατικά που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα της περιοχής κάτω και γύρω από τα μάτια ώστε να αποκτήσει ξανά υγιή και νεανική όψη.

 

Σχεδιασμός-εκτέλεση συνταγής: Λίλυ Φράγκου

 

 

 

image_printΕκτύπωση

Similar Posts

4 Comments

  1. Καλημέρα, θα μπορούσαμε στη συγκεκριμένη κρέμα να προσθέσουμε αιθέριο έλαιο ή άρωμα για να μην είναι τελείως άοσμη; Αν ναι, σε τι ποσοστό;

  2. Γεια σας, θα προτιμούσα να την αφήνατε άοσμη για να μπορεί να μπει όσο πιο κοντά στο πρησμένο μάτι γίνεται χωρίς κίνδυνο ερεθισμού. Εάν ωστόσο θέλετε να βάλετε κάτι, βάλτε άρωμα καλλυντικού 0.2%

  3. Καλησπέρα, η κρέμα αυτή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από εγκύους και θηλάζουσες;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *