• Με έκπτωση!
  • -30%

Μύρρο Αιθέριο Έλαιο

Κωδικός: 5200410438522
5,20 €
3,64 € Έκπτωση 30%
Επιλέξτε
Ποσότητα
  In Stock

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

INCI: Commiphora myrrha

Καταγωγή: Ρητίνη, που παράγεται από τον κορμό του ομώνυμου δένδρου. Ομάν- Υεμένη-Αιθιοπία

Ενδείξεις: Αντιφλεγμονώδες, δροσιστικό και καταπραϋντικό στο ξηρό και σκασμένο δέρμα.

Αντενδείξεις: Μη τοξικό

Συνέργεια με άλλα αιθέρια έλαια: Γαρίφαλο, Λιβάνι, Λεβάντα, Πατσουλί, Σανταλόξυλο 

Προϊόν με σύντομη ημερομηνία λήξης.

Λεπτομέρειες προϊόντος

8 αντικείμενα