• Νέο

Solubilisant LRI

Κωδικός: 5200410479266
6,00 €

Διαλυτοποιητής ελαιών για παρασκευή διαυγών μιγμάτων.

Επιλέξτε
Ποσότητα
  Σε Απόθεμα

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

INCI: PPG 26 Buteth-26 (and) PEG 40 hydrogenated castor oil (and) Water

Το κατάλληλο υλικό για την παρασκευή διαυγών αρωμάτων ή άλλων μιγμάτων.

Πρόκειται για μίγμα επιφανειοδραστικών σχεδιασμένο να διαλυτοποιεί τα συνθετικά αρώματα, τα αιθέρια έλαια, τις βιταμίνες και άλλα λιποδιαλυτά συστατικά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υποκατάστατο του οινοπνεύματος σε πολλά καλλυντικά και προϊόντα αρωματοποιίας.

Πλεονεκτήματα

  • Μειώνει την κολλώδη αίσθηση στο δέρμα
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ήπιο επιφανειοδραστικό σε υποαλλεργικές συνθέσεις
  • Δεν αλλοιώνει την μυρωδιά του αρώματος
  • Εξαιρετικά σταθερό σε μικρογαλακτώματα -Ιδανικό HLB
  • Δεν αφρίζει
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνθέσεις χωρίς αλκοόλ

Τρόπος και ποσοστό χρήσης

Θερμαίνουμε και ομογενοποιούμε το Solubilisant LRI στους 50 βαθμούς (μπαιν μαρί)

Αναμιγνύουμε το Solubilisant LRI με το λιπαρό μας συστατικό (άρωμα, αιθέριο έλαιο κλπ)

Προσθέτουμε νερό ανακατεύοντας αργά στην αρχή και επιταχύνοντας στη συνέχεια. Προσοχή: Εάν η θερμοκρασία του μίγματος είναι μικρότερη από 30 βαθμούς Κελσίου, το μίγμα μπορεί να πάρει τη μορφή σφιχτού ζελέ και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να διαλυθεί.

Χρησιμοποιείται από 1 έως 30 %.

Βιοδιασπώμενο υλικό.

Λεπτομέρειες προϊόντος

18 αντικείμενα