Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε αρωματικές προτάσεις για όλα τα γούστα και όλες τις κατασκευές. Διαλέξτε ανάμεσα σε κλασσικές ή περισσότερο ιδιαίτερες μυρωδιές.

Το άρωμα είναι μια πολυσύνθετη κατασκευή. Αποτελείται από φυσικές και συνθετικές αρωματικές πρώτες ύλες και διαλύτες. Ανάλογα τη φόρμουλα η οποία είναι μυστική και προστατεύεται με πνευματικά δικαιώματα από τον κάθε κατασκευαστή χρησιμοποιείται για συγκεκριμένες κατασκευές.

Ως πωλητές αρωμάτων και πριν την εισαγωγή ενός νέου αρώματος στο κατάστημά μας, διενεργούμε κάποιες συγκεκριμένες δοκιμές ώστε να σας διευκολύνουμε στην επιλογή σας με τον «πίνακα αρωμάτων».

Δυστυχώς, λόγω της πολυπλοκότητας του αρώματος επηρεάζεται η απόδοσή του και η συμπεριφορά του μπορεί να αλλάξει ανάλογα την παρτίδα. Κάθε νέα παρτίδα πληροί τις τεχνικές προδιαγραφές της προηγούμενης δυστυχώς όμως αν έχει γίνει κάποια αλλαγή στις αρχικές πρώτες ύλες από τον κατασκευαστή αυτό δεν το γνωρίζουμε.

Πέρα από αυτό, μια αλλαγή στη συνταγή στην οποία το ενσωματώνουμε ή ακόμα και τα σκεύη που χρησιμοποιούμε μπορούν να επηρεάσουν το άρωμα. Συστήνεται πάντα μια δοκιμή σε μικρή κλίμακα στην κατασκευή που σας ενδιαφέρει. Η εργαστηριακή δοκιμή και η δοκιμή σε μεγαλύτερη κλίμακα έχει πάντα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για κάποιες σημαντικές νέες εξελίξεις που εισήχθησαν από το τελευταίο ρυθμιστικό πλαίσιο που τροποποίησε την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την κατηγοριοποίηση, επισήμανση και συσκευασία υλικών και μιγμάτων με σκοπό την προσαρμογή σε τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις καθώς και την ασφάλεια των καταναλωτών.
Στις 11 Αυγούστου 2020 δημοσιεύθηκε ο Κανονισμός (ΕΕ) 2020/1182. Το συστατικό p-BMHCA (lilial/lysmeral) το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή αρκετών αρωματικών συνθέσεων, παρατίθεται στο παράρτημα VI ως τοξικό (καρκινογόνο). Η Επιτροπή της ΕΕ θα συμπεριλάβει αυτήν την ουσία στο CMR Omnibus Act IV προκειμένου να ενσωματωθεί στο Παράρτημα II (κατάλογος απαγορευμένων ουσιών στα καλλυντικά) του Κανονισμού 1223/2009. Επομένως το p-BMHCA (Lilial/lysmeral)  θα απαγορευτεί για χρήση σε καλλυντικά προϊόντα στην ΕΕ από την 1η Μαρτίου 2022 και έπειτα.
Εξαιτίας αυτών των αναθεωρήσεων των κανονισμών, οι οίκοι Αρωματοποιίας με τους οποίους το ORESTIS CRAFT CENTER συνεργάζεται,  αποφάσισαν να αφαιρέσουν το Lilial/Lysmeral από την παραγωγή των αρωματικών τους συνθέσεων ξεκινώντας ένα βραχυπρόθεσμο σχέδιο αντικατάστασης του υλικού αυτού. Η αντικατάσταση θα γίνεται σταδιακά έως την ημερομηνία συμμόρφωσης με τον κανονισμό.
Η αντικατάσταση θα γίνει με  υλικό το οποίο θα  επιλεγεί από τους αρωματοποιούς  ως το πιο κατάλληλο τόσο ως προς την προδιαγραφή αλλά και παρεμφερές ως προς την οσμή.
Ενδέχεται κάποια από τα αρώματα που συνηθίζετε να αγοράζετε από εμάς να αλλάξουν κατά την διαδικασία που περιγράφουμε παραπάνω τόσο ως προς την οσμή όσο και ως προς την συμπεριφορά σε κάθε κατασκευή (ένταση, χρώμα κλπ).
Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας καθώς και το τμήμα πωλήσεων είναι στην διάθεση σας  για να σας υποστηρίξουν και να σας ενημερώσουν για τις όποιες αλλαγές ανά άρωμα.

Oasis 3in1

6,00 €

Μια αρωματική όαση στην καθημερινότητά μας!

 • Νέο

Lost Cherry 3in1 (Τυπου)

7,00 €

Αισθησιακό παιχνίδι με νότες από κεράσι, αμύγδαλο και βανίλια.

 • Νέο

Strawberry Mint 3in1

6,00 €

Δροσιστικό κοκτέιλ φράουλας με μέντα! Απολαυστικό!

 • Νέο

Spicy Mix 3in1

7,00 €

Το πάντρεμα των μπαχαρικών με βανίλια και λεμόνι! Εκπληκτικό!

 • Νέο

Citrus Pepper (Για κερί)

7,00 €

Νέο, εκρηκτικό άρωμα με νότες από μπαχάρι και κίτρο που θα απογειώσει τις κατασκευές σας!

 • Νέο

Red Fruits 3in1

4,00 €

Εκρηκτικό μίγμα κόκκινων φρούτων με διάρκεια!

 • Νέο

Prada Paradoxe 3in1

9,00 €

Εκπληκτικά δυνατό άρωμα του Ιταλικού οίκου!

  Imagination LV 3in1

  7,00 €

  Γαλλική ανδρική φινέτσα με νότες εσπεριδοειδών.

   Goddess Burberry 3in1

   7,00 €

   Γλυκό και σαγηνευτικό, υπέροχο θηλυκό άρωμα από το γνωστό βρετανικό Οίκο.

    Πασχαλιά 3in1

    6,00 €

    Υπέροχο άρωμα πασχαλιάς με μεγάλη διάρκεια!

     Solubilisant LRI

     6,00 €

     Διαλυτοποιητής ελαιών για παρασκευή διαυγών μιγμάτων.

      Blue Forest 3in1

      4,00 €

      Δροσερό και σπιρτόζικο το νέο μας άρωμα!

       Black Afgano 3in1

       6,00 €

       Ταξίδι στη Μέση Ανατολή με τόλμη και γοητεία!

        Narcotique 3in1

        7,00 €

        Απροσδόκητα θηλυκό το νέο μας άρωμα για κολώνια!

         Wesal 3in1

         7,00 €

         Σαγηνευτικό unisex άρωμα που θυμίζει κήπο στην Ανατολή!