Βιταμίνη Β3 (Νιασιναμίδη)

    Κωδικός: 5200410479525
    3,00 €

    Νέα προσθήκη στα καλλυντικά ενυδάτωσης, λάμψης και ανάπλασης!

    Επιλέξτε
    Ποσότητα
      Σε Απόθεμα

      Security policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

      Delivery policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

      Return policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

    INCI: Niacinamide

    Βιταμίνη υδατοδιαλύτη σε σκόνη.

    Προέλευση: Κίνα 

    Θεωρείται από τις πολύτιμες βιταμίνες του συμπλέγματος Β που έχουν πολλαπλά οφέλη για το δέρμα:

    1. Αντιγήρανση. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες, άρα εντέλει αναχαιτίζεται η πρόωρη γήρανση του δέρματος. Προάγει την παραγωγή των λιπιδίων και την ικανότητα του δέρματος να παράγει κολλαγόνο και ελαστίνη. Απαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις βαθιές ρυτίδες.

    2. Ενυδάτωση. Μελέτες έχουν δείξει πως η χρήση της Νιασιναμίδης ενισχύει τους φυσικούς φραγμούς που διαθέτει το δέρμα ενάντια σε κάθε εισβολή. Ένα ενισχυμένο δέρμα χάνει λιγότερη υγρασία και παρουσιάζει περισσότερη αντίσταση ενάντια σε εξωτερικές επιρροές (πχ. αφυδάτωση λόγω υψηλής θερμοκρασίας). Είναι ιδανική προσθήκη στα προϊόντα για ξηρό δέρμα.

    3. Μείωση μεγάλων πόρων & εξισορρόπηση λιπαρότητας. Με τη συχνή χρήση προϊόντων που περιέχουν Νιασιναμίδη, συσφίγγονται οι πόροι της επιδερμίδας και το δέρμα εμφανίζεται λείο και πιο απαλό. Ταυτόχρονα, ρυθμίζει την παραγωγή του σμήγματος, ενώ χάρη στις αντιβακτηριδιακές της ιδιότητες, το δέρμα εμφανίζει λιγότερες ατέλειες (πχ. καταπολέμηση σπυριών).

    4. Βοηθά στην αναγεννητική ικανότητα του δέρματος και μειώνει την εμφάνιση φλεγμονών.

    5. Βοηθά στον αποχρωματισμό. Η Νιασιναμίδη φημίζεται για τις λευκαντικές ιδιότητες, καθώς αποτρέπει την παραγωγή μελανίνης που με την σειρά της δημιουργεί τις σκούρες κηλίδες της επιδερμίδας. 

    6. Προστασία της τρίχας από την ξηρότητα-Ρύθμιση της λιπαρότητας- Καταπράυνση των ερεθισμών του τριχωτού - Ενίσχυση της παραγωγής νέων τριχών

    Ποσοστό χρήσης: 0.5% -5% στην Γ' φάση του προϊόντος με απλή αλλά επαρκή ανάδευση.

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    16 αντικείμενα