Andiroba Λάδι

    Κωδικός: 5200410477378
    4,50 €

    Καλωσορίσατε στη ζούγκλα! Νέο Βραζιλιάνικο λάδι Andiroba, εξαιρετικό αντιγηραντικό!

    Επιλέξτε
    Ποσότητα
      Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

      Security policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

      Delivery policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

      Return policy

    (edit with the Customer Reassurance module)

    INCI: CARAPA GUAIANENSIS (ANDIROBA) SEED OIL

    Εξωτικό έλαιο από το τροπικό δάσος του Αμαζονίου, το λάδι Andiroba ψυχρής έκθλιψης φημίζεται για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

    Προέρχεται από το ομώνυμο δέντρο, αυτοφυές στη Βραζιλία, και το οποίο μπορεί να φτάσει τα 40 μέτρα ύψος, ένα από τα μεγαλύτερα στον Αμαζόνιο. Το δέντρο αυτό παράγει έναν καρπό από τον οποίο παράγεται με έκθλιψη το ομώνυμο έλαιο που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για τις επουλωτικές και θρεπτικές ιδιότητές του.

    Το έλαιο Andiroba έχει χρυσοκίτρινο χρώμα και μοιάζει αρκετά με το βούτυρο κακάο αρχικά στην σοκολατένια μυρωδιά του και δεύτερον στο ότι και αυτό είναι γεμάτο από τα γνωστά και ωφέλιμα αντιοξειδωτικά.

    Επίσης έχει παρατηρηθεί ότι η χρήση του βοηθά πολύ δερματικές παθήσεις όπως η ψωρίαση, η δερματίτιδα, τα εξανθήματα και γενικότερα τους ερεθισμούς.

    Είναι από τα απαραίτητα έλαια για την περιποίηση του κουρασμένου και ταλαιπωρημένου δέρματος, ενώ χάρη στα υψηλά επίπεδα μυριστικού οξέος που περιέχει βοηθά την ανάπλαση της κατεστραμμένης επιδερμίδας. Έτσι καθίσταται ιδανικό για τα καλλυντικά αντιγήρανσης προσώπου και ματιών.

    Τιμές σαπωνοποίησης:

    NaOH 0.134

    KOH 0.188

    Λεπτομέρειες προϊόντος

    2 αντικείμενα